Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Λαϊκό και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΣΟΛΑ...

 
 
... αυτό επιφυλάσσει στους παρευρισκόμενους του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου η βραδιά ‘Η Άνοιξη του Λαϊκού Τραγουδιού|, την Τετάρτη 23 Μαΐου, με τους ‘Μανόλια’, το κουαρτέτο εγχόρδων V Strings, και σε φιλική και έκτακτη συμμετοχή, αντίστοιχα, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Νίκο Σαλέα.
 
Οι ‘MANOΛΙΑ’ , το νέο μουσικό σύνολο που αποτελείται από διακεκριμένους βιρτουόζους οργανοπαίκτες της λαϊκής σκηνής, Θοδωρή Καμπουρίδη, συνθέτη πολλών επιτυχιών, που ξεκίνησε την πορεία του σαν μπουζουξής του Μανώλη Αγγελόπουλου, Σταμάτη Σαλέα, Εφραίμ Σαλέα και Aviran Zaki, ανεβαίνουν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου για μια βραδιά με ποιοτικό λαϊκό τραγούδι, εξαιρετικές ερμηνείες και ανεπανάληπτα σόλα.
Στη σκηνή μαζί τους θα βρεθεί η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου, ενώ θα τραγουδήσουν δύο σπάνιες ερμηνεύτριες, η Μαριάννα Παπαμακαρίου και η Χριστιάνα Γαλιάτσου, ενώ θα συμπράξει ο Νίκος Σαλέας και το κουαρτέτο εγχόρδων V Strings.
Έναρξη: 22:00/ Εισιτήρια:12 ευρώ με μπίρα ή κρασί/ 15 ευρώ ποτό στο μπαρ/ 18 ευρώ το ποτό στο τραπέζι/ 50 φιάλη κρασί | 2 άτομα
100 φιάλη αλκοόλ |4 άτομα/
Προπώληση: www.viva.gr, τηλ. 11876 & σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα.gr, viva kiosk, Yoleni's.
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9315600, www.gialino.gr