Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Λάθος διορισμός

 

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Φραντς Κάφκα ‘Ο Πύργος’ μεταφέρεται στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου, σε διασκευή της Έλσας Ανδριανού και σκηνοθεσία Ορέστη Τάτση, την Τετάρτη 29 Μαΐου και μόνο για 15 παραστάσεις.

 

Ένας κάποιος κύριος Κ. καταφθάνει σε ένα χωριό που ανήκει στην επικράτεια κάποιου Πύργου, πιστεύοντας, από λάθος της κατά τα άλλα αλάνθαστης διοίκησης, πως έχει προσληφθεί ως Χωρομέτρης, Ο κ. Κ., παρότι ξένος στο νέο τόπο, πασχίζει να ενταχθεί και να κατανοήσει τη λειτουργία αυτού του παράλογου μηχανισμού. Δεν δείχνει να πτοείται, καταβάλλει κάθε προσπάθεια με μια σχεδόν ακατανόητη επιμονή. Αντιτάσσεται άραγε ή έχει ήδη υποκύψει; Κανένας δεν μπορεί να δώσει απάντηση.

‘Ο Πύργος’ του Φραντς Κάφκα, που ανεβαίνει στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου για λίγες μόνο παραστάσεις, θέτει διλήμματα που αφορούν στη φύση του ανθρώπου και την παράνοια της εξουσίας που τον ωθεί ενίοτε σε δραματικές συγκρούσεις εντός.

Ερμηνεύουν: Νίκος Γιαλελής, Δημήτρης Μηλιώτης, Ιάκωβος Μηνδρινός, Σεμίνα Πανηγυροπούλου, Λυγερή Ταμπακοπούλου, Άρης Τρουπάκης, Ναταλία Στυλιανού. 

Παραστάσεις: Τετάρτη-Κυριακή στις 21:15/

Τιμές Εισιτηρίων: 15 € Κανονικό, 10 € Μειωμένο (Φοιτητικό, ΑμεΑ, Ανέργων).

Σύγχρονο Θέατρο: Ευμολπιδών 45, Γκάζι, Κρατήσεις: τηλ. 2103464380.