Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Μάταιοι έρωτες...

 

Χώρισέ με μια Κυριακή’ (‘Tell me on a Sunday’) λέει η Νάντια Μπουλέ, με αφορμή το West End & Broadway hit musical του Andrew Lloyd Webber, που από Δευτέρα 26 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα στο Μικρό Παλλάς μόνο για οκτώ παραστάσεις.

 

Ένα κορίτσι φεύγει για την Αμερική αναζητώντας την αγάπη. Ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες, ακολουθώντας μάταιους έρωτες, ενώ το κοινό την ακολουθεί μαγεμένο και μοιράζεται τον ενθουσιασμό και τις απογοητεύσεις της μέσα από τα γράμματα που στέλνει στη μητέρα της. Το κορίτσι χωρίζει και ξαναχωρίζει, κάνει φανταστικούς καβγάδες με τους εραστές της και συγκρούεται με τους φίλους της, παραμένει ωστόσο αληθινή, πιστή στα όνειρά της και ακούραστη στο κυνήγι της αληθινής αγάπης.

Η Νάντια Μπουλέ, μετά την μεγάλη επιτυχία της EVITA, γίνεται το κορίτσι της διπλανής πόρτας στο μιούζικαλ ‘Χώρισέ με μια Κυριακή’, που ξεκινά από το Μικρό Παλλάς την ευρωπαϊκή περιοδεία του.

Απόδοση κειμένου: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Μουσική διδασκαλία/Δ.Ορχήστρας: Αλέξιος Πρίφτης/ Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας/ Σκηνικά: Μαρία Ναυρούζογλου/ Κοστούμια: Χρήστος Αλεξανδρόπουλος/ Χορογραφία: Θοδωρής Πανάς/ Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης/ Ήχος: Μάνος Φακίνος.

Παραστάσεις: Δευτέρα & Τρίτη, 21.15.

Μικρό Παλλάς: Αμερικής 2 (City Link), Κέντρο, τηλ.: 2103210025.