Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Το μαύρο είναι απλά ένα χρώμα...

 

‘Τα χρώματα της ψυχής είναι που μετράνε κι όχι το χρώμα της επιδερμίδας’, επιμένει η καλλονή Βάσω και περιμένει να το διαισθανθείς και μετά... να το νιώσεις με όλη σου την καρδιά.

 

Το βλέπεις. Μου το λένε, άλλωστε, όλοι, όσοι με γνωρίζουν. Θα μπορούσα άνετα να πρωταγωνιστήσω σε ταινία με τίτλο ‘Η μαύρη καλλονή’. Με έπεισαν ωστόσο ν’ ασχοληθώ κάπως αργότερα με αυτό και προς το παρόν ν’ ασχοληθώ με το μόντελινγκ και τις πόζες μέχρι να γίνω διάσημη και να με θέλουν πολλοί. Ξέρεις, έχω ταλαιπωρηθεί όσο δεν φαντάζεσαι στο δρόμο. Τόσο που όταν με πρωταντίκρισαν οι διασώστες μου, ήταν σίγουροι πως... έχω πολύ λίγο χρόνο ζωής. Μαζί και με τόση αγάπη τα καταφέραμε όμως και το θαύμα έγινε. Για να με κερδίσει το... άλλο ‘θαύμα’ που λέγεται ‘ΖΩΗ’.

Με βρήκαν υποσιτισμένη σε βιομηχανική περιοχή, σχεδόν χωρίς καθόλου τρίχωμα και, όπως χαρακτηριστικά είπε η κτηνίατρος όταν με εξέτασε, «μετρούσα μέρες». Ακολούθησα φαρμακευτική αγωγή για καλαζάρ και ερλίχεια και συνεχίζω συντήρηση.

Προς το παρόν, μαθαίνω να είμαι μια κυρία μέσα και έξω από το σπίτι και γνωρίζω ήδη βασικές εντολές. Αν παρασυρθείς από την ομορφιά μου βέβαια-ως γνήσιο θηλυκό- είμαι ικανή να σε κάνω ό,τι θέλω! (Ας πρόσεχες).

Είμαι γλυκιά και χαδιάρα, μαθαίνω πάρα πολύ γρήγορα και έχω αδυναμία στις λιχουδιές και τον ύπνο! Αγαπάω πολύ τα παιδιά και τα παιχνίδια μαζί τους. Μπορούμε να κάνουμε μεγάλες βόλτες μαζί και να σε ακολουθώ όπου κι αν πηγαίνεις, αφού λατρεύω τόσο το περπάτημα όσο και τις μεγάλες βόλτες με το αυτοκίνητο. Έχω γεννηθεί τον Μάρτιο του 2015 (δεν πιστέυω να έχεις θέμα με το ζώδιο των... Ιχθύων κι εσύ, ε;) και είμαι μεγάλου μεγέθους. 

Επικοινωνία:info@stray.gr, 6972999295 ή με μήνυμα στη σελίδα στο Facebook 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένη με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο κηδεμόνα συμφ.Ν.4039/2012).