Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Μαζί θα γεράσουμε…

Εκείνη; Διαόλου κάλτσα! Εκείνος; Ένας άβγαλτος  μικρούλης. Όταν  ένα πονηρό θηλυκό βάλει  έναν αρσενικό  στο μάτι συμβαίνει αυτό που, εκ πείρας  γνωρίζουμε. Έτσι, προκειμένου να  αποτραπούν  οι του…Παραδείσου συνέπειες – μιας και σ’ ένα σπίτι- παράδεισο  ζούνε οι δυό τους,  η  κατά τι μεγαλύτερη Τάιρα με το…ηδυπαθές βλέμμα,  στειρώθηκε,  προκειμένου ο…έτοιμος για όλα Σούζας , να μη γίνει μπαμπάς, σε εποχές που δύσκολα μεγαλώνεις, παιδιά!

Ο Σούζας είναι ένα μαλτεζάκι.Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2009.Τον πήρε η κόρη μου από μία φίλη της.Το όνομα του το έδωσα εντελώς αυθόρμητα γιατί στεκόταν συνεχώς στα πίσω ποδαράκια και περπάταγε λες και έκανε σούζα.Σε ηλικία 3 μηνών είχε ένα ατύχημα.Τον δάγκωσε ένα άλλο σκυλί και λίγο έλειψε να του τρυπήσει τον πνεύμονα και να τον χάσουμε.Ευτυχώς ομως τα κατάφερε και είναι ακόμα κοντά μας.Έχει γίνει ο πιστός φίλος μου και η παρεούλα μου......

Η Τάιρα είναι ένα χαριτωμένο γαλλικό μπουλντογκ.Είναι γενημένη τον Φεβρουάριο του 2011.Το όνομα της της το έδωσε η κόρη μου γιατί έχει αρκετό μαύρο χρώμα στο προσωπάκι της και επηρεάστηκε από το μοντέλο "Τάιρα Μπανκς".Πρόσφατα είχε μία περιπέτεια με τα πίσω ποδαράκια της.Φοβηθήκαμε γιατί η ράτσα της έχει προβλήματα ορθοπεδικής φύσης.Τελικά αυτό ήταν αποτέλεσμα παιχνιδιού και της πέρασε μετά από αρκετή ξεκούραση και λιγότερο παιχνίδι..Είναιι πανέξυπνη και αρκετά πονηρή σαν σωστό θυληκό...


Ο Σούζας και η Τάιρα μένουν στο ίδιο σπίτι και ανταλάσσσουν καθημερινά όρκους αιώνιας πίστης! Η συμβίωση τους είναι πολύ αρμονική. Είναι και τα 2 πολύ αξιαγάπητα και πολύ φιλικά, σκυλιά..
Τα αγαπάμε πολύ …και δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση να μετανιώσουμε για την απόφαση μας να ζήσουμε μαζί τους και να τα φροντίζουμε.

Οικογένεια Αθανασοπούλου

Ζωή, Σούλα,  Παναγιώτης,   Θανάσης

ΦΩΤΟ: Κρυσταλλία