Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Με λένε όλοι Στοχαστή

 

Με λένε όλοι Στοχαστή, φαίνεται και στο βλέμμα, άφησα πίσω το νησί, καινούρια διεκδικώ ζωή. Μη μου χαρίσεις ψέμα...

 

Αν... τα σκυλιά γινόντουσαν συγγραφείς ή ποιητές, σίγουρα θα ήμουνα ένας από αυτούς. Με φωνάζουν Christian ο Στοχαστής και είμαι είναι ένα από τα έξι νησιωτάκια που μας έβαλαν στο καράβι της άγονης γραμμής από την ακριτική Χάλκη. Μαζί με τα πέντε αδερφάκια μου καταφέραμε, μετά από πολλές δυσκολίες και με τη βοήθεια μίας αλυσίδας ανθρώπων, να κάνουμε το μακρύ ταξίδι προς το κλεινόν άστυ. Όταν σου προσφέρεται η ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον, δεν την αγνοείς ούτε την προσπερνάς. Και να ’μαστε! Από τη στιγμή που μπήκαμε στην αγκαλιά του stray.gr, ‘ο ουρανός έγινε πιο γαλανός’.

Εγώ, ο Christian φιλόσοφος – στοχαστής, είμαι ο πιο τρυφερός και ευαισθητούλης της παρέας. Κάθομαι στοχαστικός παράμερα από τα υπόλοιπα θορυβώδη αδερφάκια μου, παίρνω το χρόνο μου και φιλοσοφώ τη ζωούλα μου. Είμαι φοβερά ανθρωποκεντρικός και τρυφερός με τους ανθρώπους, ήμερος και υπάκουος σε όλα τα παραγγέλματα που μου μαθαίνουν. Θέλω πάντα να βρίσκομαι όσο πιο κοντά στους ανθρώπους-φίλους μου .Το μότο μου είναι: "όσο πιο αυτοκόλλητα στον άνθρωπό μου, τόσο πιο καλά!".

Γεννήθηκα το Μάρτιο του 2018 (4 μηνών), με εκτίμηση ότι θα γίνω μεσαίου μεγέθους, γύρω στα 17-19 κιλά. Δεν έχω μάθει σε σπίτι, όμως εκπαιδεύομαι να περπατάω με το λουράκι μου, ενώ όπως όλα δείχνουν θα προσαρμοστώ σύντομα στις νέες συνθήκες μίας οικογένειας. Λόγω ράτσας (ημίαιμο πόιντερ με λαμπραντόρ), θα χρειάζομαι την καθημερινή μου βόλτα για εκτόνωση, όμως κυρίως θα απολαμβάνω τις ώρες συντροφιάς δίπλα στους αγαπημένους μου.

Είμαι πλήρως εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος, υγιής με καθαρές εξετάσεις αίματος.

Θα δοθώ με το βιβλιάριο υγείας μου, τσιπ και συμβόλαιο υιοθεσίας σε φιλόζωη οικογένεια.

Αριθμός ηλεκτρονικής σήμανσης: 941000019949197.

Επικοινωνία: τηλ 6973537552/ e-mail: info@stray.gr