Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Με τη ΔΥΝΑΜΗ των ΠΟΛΛΩΝ...

 

Μοναδικές και δυνατές στιγμές έζησαν όσοι συμμετείχαν στη μαζικότερη μέχρι σήμερα στη χώρα μας πορεία για μας, τα ζώα, που διοργάνωσε η ομάδα Ethos and Empathy, με την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, φορείς, οργανώσεις, ομάδες και κόσμο να συμμετέχουν όλοι στα διάφορα δρώμενα.

 

Ένα δυνατό αποτύπωμα στην ιστορία του φιλοζωικού και ακτιβιστικού κινήματος για τα δικαιώματα των ζώων άφησε η συγκέντρωση - πορεία στο κέντρο της Αθήνας, που στόχο είχε να καταδείξει ότι τα ζώα έχουν τη δική τους εγγενή αξία, τη δική τους ζωή, τις δικές τους επιθυμίες, το δικό τους μέλλον και κανείς δεν μπορεί να τα εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε τρόπο.

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία έδωσε το δικό της στίγμα, με μέλη της από την Αθήνα αλλά και από άλλες πόλεις, ενώνοντας τη φωνή της στο κάλεσμα για την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων, με… απόντες, όπως πάντα, από δράσεις για τα ζώα ψευτο-φιλόζωους και ψευτο-θεσμικούς φορείς,που η μόνη τους σχέση με αυτά είναι το κυνηγητό των χιλιάδων πολιτών που αγόγγυστα κάθε μέρα δίνουν τη μάχη τους στους δρόμους για την ευημερία των... ‘χωρίς φωνή’-αδύναμων. Ευτυχώς πρόκειται για... μειονότητα. Τη... γνωστή μειονότητα των... γραφικών! Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει μέσα από τις πολυσχιδείς δράσεις της τον αγώνα της για την υπεράσπιση όλων εκείνων των εμβίων που συγκατοικούμε σε αυτό τον πλανήτη.