Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Με την αρμύρα του καλοκαιριού (στη Ρόδο)

 

Σε ένα ταξίδι με λόγια, μελωδίες και αισθήματα που δίνουν την αύρα και την αλμύρα του καλοκαιριού προσκαλεί όσους βρεθούν στη Ρόδο, την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, ο Μάριος Φραγκούλης, σε μια παράσταση που ‘Ο έρωτας γυμνός’ αποκαλύπτει όλη του την ομορφιά.

 

Όταν η γύμνια είναι τόσο γεμάτη... Η μουσική παράσταση-συναυλία του Μάριου Φραγκούλη θέλει τον ‘Έρωτα γυμνό’ να τραγουδιέται απ’ όλα τα χείλη και να πλημμυρίζει το Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου εκατομμύρια συναισθήματα.

Με μουσικές του ίδιου, τραγούδια των Lucio Dalla, Astor Piazzola, Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, αλλά και νέες δημιουργίες της Λίνας Νικολακοπούλου και του Άρη Δαβαράκη, ο Μάριος Φραγκούλης ξεκινά μια μουσική διαδρομή από την Κρήτη, με ενδιάμεση στάση στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά για να συνεχίσει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα νέα τραγούδια σε στίχους Νικολακοπούλου και Δαβαράκη προέρχονται από τον κύκλο τραγουδιών που έχει συνθέσει ο σπάνιος και χαρισματικός καλλιτέχνης και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Δήμητρα Σελεμίδου, που κέρδισε τις εντυπώσεις φέτος τόσο από τον πρώτο της δίσκο με τίτλο ‘Τρίτη Έξοδος’, όσο και για τις ξεχωριστές της ερμηνείες στο ‘Ελλάς, η Χώρα των Ονείρων’ στο Ηρώδειο και στο Ίδρυμα Νιάρχος στη ‘Μυθολογία’ του Μάνου Χατζιδάκι. Τραγούδια και ντουέτα ερωτικά από την Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα.

Έναρξη: 21.30/ Εισιτήρια: 15 ευρώ.

Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου: Γαβαλά και Ηριννής, Ρόδος, τηλ. 22410 66146.