Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Μεσσηνία: Ο Σαμ και οι φίλοι του μας έχουν ανάγκη

Οι εθελοντές, πέντε, όλοι κι όλοι. Η Μεσσηνία εκπέμπει SOS.  Tα σκυλιά που εγκαταλείπονται είναι όλο και περισσότερα. Οι ανάγκες αυξάνονται και η κατάσταση τείνει πλέον να γίνει ανεξέλεγκτη. Εμείς θα μείνουμε με... σταυρωμένα τα χέρια;
 
Ο ΣΑΜ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη χωματερή Γαργαλιάνων στη Μεσσηνία. Φοβικός απο μικρός δεν τον είχε πλησιάσει κανείς ποτέ. Ζουσε απομονωμένος με τη μαμά του. Πριν 3 μήνες εμφανίστηκε… με το τραύμα στις φωτογραφιες.μΜετά απο πολλές αποτυχημένες προσπάθειες οι εθελοντές που τον έπιασαν διαπίστωσαν ότι το πόδι του έχει παθει αγκύλωση. Για αυτό κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του  εδώ, στην Αθήνα σε πανσιόν με εμπειρία σε φοβικά ζώα, όπου ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα κοινωνικοποίησης και ειδικών ασκήσεων μήπως και «λειτουργήσει το πόδι». Τα κτηνιατρικά έξοδα έχουν ήδη, ευτυχώς καλυφθεί. Το κόστος παραμονής είναι 120 ευρώ μηνιαίως και ο χρόνος παραμονής του, άγνωστος..
Ο Σάμ, όπως και όλοι οι…«Σαμ» έχουν ανάγκη από βοήθεια. Επιπλέον: 12 καινούρια θηλυκά σκυλιά πρέπει να στειρωθούν ΑΜΕΣΑ. Η κάθε στείρωση κοστίζει 120 ευρώ.  Υπολογίστε… 28 νέοι  σκύλοι, μεταξύ των οποίων και αρκετά κουτάβια εγκαταλείφθηκαν, γεγονός που αύξησε κατά πολύ την ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗΣ. 
Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ανεκτίμητη
Διευκρίνηση: Θα δοθούν οι σχετικές αποδείξεις
Επικοινωνία: rizopoulou.anna@gmail.com/6976510568