Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Μη φοβηθείς ξανά : Το... ακούς; (video)

Η Μπέσσυ Μάλφα, ηθοποιός και ερμηνεύτρια, το συγκρότημα, 9ΜΜ και μια παρέα νέων με νοητική υστέρηση έφτιαξαν ένα τραγούδι που μιλά για την αξία της φιλίας. Εδώ δεν μετράει η διαφορετικότητα... Μόνο η αγάπη.
Αν τα σκυλιά συμπαθούν ή αντιπαθούν κάποιον από τη ...μυρωδιά, ξεχωρίζω τη Μπέσσυ Μάλφα γιατί μυρίζει από μακριά όλα αυτά που κάνουν έναν άνθρωπο- καλλιτέχνη- πολίτη, θησαυρό! Κυριολεκτώ. Μυρίζει ταλέντο, ευαισθησία και σεβασμό στη ζωή. 
Αν, έστω  και μόνο το τελευταίο από αυτά, το είχαν όσοι κατά καιρούς ψηφίστηκαν τώρα δεν θα’ μαστε εδώ που είμαστε...
Αυτή η καλλιτέχνης έχει μάθει να σέβεται, να προσφέρει και να λειτουργεί έτσι ως θα όφειλε να πράττει κάθε- μη εφησυχασμένος- πολίτης σε τούτη την πόλη. Σε κάθε πόλη...
Καταλαβαίνετε λοιπόν πόση ήταν η χαρά μου όταν ενημερώθηκα για την προσπάθεια στην οποία συνέβαλε και αφορά σε ιερό σκοπό.
Πρόκειται για το τραγούδι,  Μη φοβηθείς ξανά, που συνδημιούργησαν μαζί με το συγκρότημα, 9MM και νέους με νοητική στέρηση και μιλά για το πολύτιμο δώρο της φιλίας. 
Η πρωτοβουλία ανήκει στον οργανισμό,  Best Buddies Greece, που έχει ως στόχο να αγκαλιάσει, όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα με νοητική  \υστέρηση & άλλες νοητικές  διαταραχές.
Στο videoclip, Μη φοβηθείς ξανά, τρείς επί μέρους ιστορίες αγκαλιάζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες καλώντας τους να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως το τραγούδι, η μουσική, 
ο χορός. 
Κοίτα πως γεννιέται μια καινούρια διαδρομή, ό,τι μοιάζει τέλος ίσως να’ ναι και μια αρχή, βγάλε απ’ το μυαλό σου όσους θέλουνε να φταις, πάνω μου στηρίξου και ξεκίνα απ’ το χτες.
Ακούστε το και δείτε πώς ένα λυπημένο πρόσωπο μπορεί να αλλάξει σε χαρούμενο και πως, μέσα από την αγάπη και την κατανόηση γεννιέται μια καινούρια διαδρομή.  Για τον καθένα. 
Διαδώστε το και μοιραστείτε το.
Τα καλά νέα πρέπει να πηγαίνουν παντού.
Είναι τόσο απλό ρε άνθρωποι να είσαστε  άνθρωποι, τόσο απλό, αυτό σκέφτομαι, εγώ, ένας  σκύλος που ενώ βρέθηκα στο δρόμο ξεκίνησα μια καινούρια διαδρομή και από λυπημένο, ισχνό σκυλί έγινα μια… χορτασμένη τετράποδη αγάπη.