Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Μια μαγική βραδιά με την Μελίνα Ασλανίδου

Την Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, η Μελίνα Ασλανίδου, με τις αποσκευές της γεμάτες τραγούδια από το νέο της δίσκο που έχει τ’ όνομα της, ξαναφέρνει το «Καλοκαίρι, αγκαλιά» και τα βήματα του κόσμου πάνε... «Τεχνόπολη». 

Δεν έχω διεύθυνση, δεν έχω αριθμό, τραγουδά η Μελίνα  Ασλανίδου, τραγούδι που μιλά για τον έρωτα. Τον ξοδεμένο. Τον τελειωμένο. Τον πλέον... ανύπαρκτο. Ένα τραγούδι για τις αδέσποτες καρδιές που εμένα, ως  σκυλί, που μήνες περπάτησα στο δρόμο, με κάνει να θυμάμαι (ναι ξέρω, οι επιστήμονες λένε πως τα σκυλιά δεν έχουμε... μνήμη... Αλλά... πάω στοίχημα πως... θα’ ρθει μια μέρα που κι αυτή η θεωρία θ’ ανατραπεί... και θ’ αποδειχθεί πως και οι τετράποδες ζωές θυμούνται και... ματώνουν - με τον δικό τους τρόπο - από  τα τραύματα τους), τότε που... δεν είχα ούτε σπίτι, ούτε αριθμό, ούτε αγκαλιά, ούτε φαϊ, ούτε τίποτα απ’ όλα όσα ζητά μια ψυχή σαν τη δική μου. Και φυσικά, ούτε παιχνίδι... Είπα...παιχνίδι και σκέφτηκα πόσο υπέροχα παίζουν οι μουσικοί της, αυτοί που θα συνοδεύουν τη Μελίνα, Τρίτη, 09 Αυγούστου, στη συναυλία της στηνΤεχνόπολη. Μια μαγική βραδιά με ατμόσφαιρα συγκίνησης και έντονων συναισθημάτων και τη φωνή - φωνάρα για την ακρίβεια - της να διαποτίζει το αίμα σου.  Τραγούδια παραδοσιακά, Βαλκανικοί ήχοι και κλασικά λαϊκά με νέες ενορχηστρώσεις. Δε ξέρω γιατί, μα αυτός  ο  Σεπτέμβρης μου... μυρίζει έναν πολύ δυναμικό χειμώνα. Ένα χειμώνα που παρά την κρίση και τα προβλήματα της, έχει να δώσει πολλά όμορφα πράγματα στην τέχνη και στον κόσμο που πιστεύει στη λύτρωση της.

Τα εισιτήρια στοιχίζουν 10 ευρώ, αν τα αγοράσετε από πριν και 12 ευρώ, το βράδυ της συναυλίας, που όλοι ξέρετε καλά ότι θα είναι μαγική και αξέχαστη.

(Τεχνόπολις: Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 2103453548,  www.technopolis-athens.com).