Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Μια μαθήτρια, ένα κουτάβι κι ένας... κάδος σκουπιδιών...

Έξυπνος άνθρωπος είσαι, προφανώς και κατάλαβες τη σχέση αυτών των τριών, που βάσει... του πολιτισμού που φέρει το «είδος» σου θα έπρεπε να μην υπάρχει. Αλλά... Ένα κλάμα την έκανε να... σταθεί. Κι ευτυχώς. Γιατί έτσι η μαθήτρια γυμνασίου έσωσε μια ζωή και είχε να λέει για την εμπειρία της  στους δασκάλους και τους συμμαθητές της.
Η μικρή σκυλίτσα, που σώθηκε από τα σκουπίδια ονομάστηκε Πίξι και δεν πρόκειται να πήξει άλλο στο κλάμα και την... ανασφάλεια!
Η άτυχη- τυχερή Πίξι γεννήθηκε περίπου πριν από ενάμιση μήνα και θα γίνει περίπου 13 κιλών (εκτίμηση κτηνιάτρου) ενώ, παρά την ταλαιπωρία της είναι υγιέστατη και έχει αποπαρασιτωθεί ενώ σύντομα θα κάνει και τα πρώτα της εμβόλια. 
Μια... γνωριμία μαζί της ίσως σε πείσει, ενάντια στο χρώμα και την περιπέτεια της, πως η ζωή έχει όλα τα χρώματα και... μάλιστα κάποια, παραδόξως, αλλάζουν από σκούρα και γίνονται φωτεινά εκεί που δεν το περιμένεις... Η Πίξι θα δοθεί σε υπεύθυνα άτομα με συμφωνητικό υιοθεσίας και την προϋπόθεση ό,τι θα στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία.
Επικοινωνία: 6946003997 /vdelidaki@gmail.com.