Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

‘Μια μικρή πειρατίνα θα σου φτιάξει το μήνα -ίσως και τη... ΖΩΗ’

 

Υπάρχουν σκυλιά που σου φτιάχνουν τη μέρα. Εγώ λοιπόν θα σου φτιάξω το μήνα, αφού μια μέρα δεν θα σου φτάνει μαζί μου, έτσι και με γνωρίσεις. Και μετά... Μετά θα θέλεις να με κρατήσεις για μια ζωή.

Με λένε Σπάροου. Και η ιστορία μου; Μια ιστορία πάλης για επιβίωση από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Χαρακτηριστικό μου; Η αγάπη μου για τους ανθρώπους. Με το που με βρήκαν, το ένστικτό μου έλεγε πως πρέπει να τους ακολουθήσω για το καλό μου. Και τους έδειξα εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Και... άρχισα να κουνάω την ουρά μου με νόημα. Ετοιμοπόλεμη, να κερδίσω όλες τις μάχες. Σαν σωστή πειρατίνα. Σκέφτηκαν πως έχω ταξιδέψει από μακριά μέχρι να με βρουν και τους άκουσα να λένε πως ήταν αδύνατον να με αφήσουν αβοήθητη στο δρόμο.

Η κατάσταση της υγείας μου δεν ήταν καλή, όμως όλα τα προβλήματα ξεπεράστηκαν γρήγορα... Μου άρεσε εκεί που ήμουν. Κι εξακολουθεί να μου αρέσει, παρότι θέλω κάτι παραπάνω από τη φιλοξενία της πανσιόν. Λίγη τύχη ακόμα. Ώστε να βρεθεί το σπίτι μου για να παίζω με το δικό μου τόπι!

Είμαι μεσαίου μεγέθους και μικρή σε ηλικία (περίπου 1,5 έτους), πολύ παιχνιδιάρα και χαδιάρα. Woof!

Αν ενδιαφέρεσαι για μένα, τη μικρή Σπάροου, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις στο 6972999295, στο info@stray.gr ή να στείλεις μήνυμα στη σελίδα του Stray.Gr στο Facebook.

Να ξέρεις πως είμαι στειρωμένη, φέρω μικροτσίπ (αρ. 941000019959429) και θα δοθώ ί με συμβόλαιο υιοθεσίας του Stray.Gr / Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο κηδεμόνα συμφ. Ν.4039/2012).