Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Μην αφήνοντας τίποτα όρθιο

 

Με την προοπτική να... ξεσηκώσουν τους πάντες και να μην αφήσουν τίποτα όρθιο, οι Kvelertak επιστρέφουν! Οι τρομεροί Νορβηγοί που βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους, το Σάββατο 14 Απριλίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Gagarin. Special guests: Hidden In The Basement, Dendrites.

 

Μετά τις εμφανίσεις τους με τους Megadeth (2012) και στο Heavy By The Sea Festival με τους Slayer (2013), οι Kvelertak ετοιμάζονται να δώσουν τα πρώτα headlining shows τους στην Ελλάδα, αποδεικνύοντάς σου πόσο τυχερός είσαι! Για πρώτη φορά σε κλειστό venue, το γνωστό “μανιασμένο” θέαμα που δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Το ίδιο ακριβώς θέαμα που “πώρωσε” τόσο πολύ ακόμα και τον James Hetfield, με αποτέλεσμα να γίνουν οι Kvelertak το opening act σε όλα τα dates της τρέχουσας ευρωπαϊκής περιοδείας των Metallica!

Special guests: Hidden In The Basement, Dendrites.

Τιμή εισιτηρίουπροπώληση 24 ευρώ, ταμείο 27 ευρώ/ Σημεία προπώλησης: www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1 , καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).

Gagarin: Λιοσίων 205, τηλ. 2114112500, www.gagarin.gr