Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Μουσικό ταξίδι στο χρόνο (video)

Ένα ταξίδι στο χρόνο με τραγούδια-ορόσημα των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian και αρκετών άλλων παρουσιάζουν την Πέμπτη 23 & Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Άγγελος και Λητώ Κατακουζηνού η Κυβέλη Καστοριάδη και ο Ορέστης Καλαμπαλίκης.

Δύο μοναδικές μουσικές παραστάσεις unplugged δίνουν στο Ίδρυμα Άγγελος και Λητώ Κατακουζηνού η Κυβέλη Καστοριάδη και ο Ορέστης Καλαμπαλίκης. Η Κυβέλη Καστοριάδη -κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη- μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί όμως μια αδιάλειπτη και βαθιά σχέση με την ελληνική μουσική. Γι’ αυτό και η πρώτη της δισκογραφική παραγωγή Sous le ciel de Paris εκδίδεται στην Ελλάδα από τη Μικρή Άρκτο, με συμπρωταγωνιστές της σ’ αυτό το ταξίδι δύο κορυφαίους Έλληνες σολίστες–μουσικούς: την Ντόρα Μπακοπούλου στο πιάνο και τον Ηρακλή Βαβάτσικα στο ακορντεόν. Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι με αφορμή την ηχογράφηση του δεύτερου CD με συνοδοιπόρο αυτή τη φορά τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην κιθάρα. Μία γεύση αυτής της δεύτερης αναμενόμενης δισκογραφικής δουλειάς θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις σε τούτες τις μουσικές παραστάσεις στον ιδιαίτερο χώρο του Ιδρύματος.

Έναρξη: 21.00/ Είσοδος: 12 ευρώ/ Απαραίτητες οι κρατήσεις λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας στο τηλ. 2107610616, 6985933290, 6977626168.

Ίδρυμα Άγγελος και Λητώ Κατακουζηνού: Αμαλίας 4 (5ος όροφος), Αθήνα.