Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ν’ ακούσω κι ένα ΜΠΡΑΒΟ για πιτ μπουλ

Πιτ Μπουλ! Η ράτσα που, ως επί το πλείστον, μιλάνε για την αγριάδα και τη σκληράδα της. Μόνο που... αυτή η αγριάδα είθισται είτε να είναι αποτέλεσμα ‘εκπαίδευσης’ ή ‘κακοποίησης’ ή, στην καλύτερη περίπτωση, να έχει να κάνει με το αίσθημα προστασίας του χώρου ή του κηδεμόνα. Στην Κρήτη ένα ηρωικό πιτ μπουλ έδωσε στον ‘ανεπιθύμητο επισκέπτη’ το μάθημα που θα θυμάται σε όλη του τη ζωή...

Ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος φαίνεται πως παρακολουθούσε τις κινήσεις οικογένειας που διαμένει σε σπίτι στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, όταν είδε πως οι ιδιοκτήτες έφυγαν για τις δουλειές τους, αποφάσισε να εισβάλλει σε αυτό.

Αφού παραβίασε με κατσαβίδι την κεντρική είσοδο και την είσοδο του διαμερίσματος, μπήκε μέσα στο σπίτι. Εκεί όμως είχε μια... συνάντηση που σίγουρα δεν την περίμενε! Ένα πίτμπουλ, που φυλούσε το συγκεκριμένο σπίτι. Και ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις τα σκυλιά-φύλακες εξουδετερώνονται από τους διαρρήκτες με κάποιο τρόπο, στη συγκεκριμένη ο διαρρήκτης βρέθηκε στη θέση του θύματος.

Από την εικόνα που αντίκρισαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού αλλά και η Αστυνομία έπειτα, φαίνεται πως στο σπίτι δόθηκε μάχη. Ο διαρρήκτης δέχτηκε την επίθεση του σκύλου. Φαίνεται πως πετούσε ό,τι μπορούσε για να απωθήσει το πίτμπουλ, το οποίο κατάφερε και δάγκωσε τον διαρρήκτη, προτού εκείνος τραπεί σε φυγή!

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που μίλησε αποκλειστικά στο CretePlus.gr, το σπίτι είχε υποστεί κάποιες ελαφρές υλικές ζημιές, την ώρα που ο ηρωικός του σκύλος έχασε ένα δόντι πάνω στη μάχη!

Ο διαρρήκτης που έφυγε άρον-άρον, κατάφερε και πήρε μόνο ένα ρολόι αξίας 50 ευρώ. Στο σπίτι έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που εντόπισαν αποτυπώματα, αλλά και ίχνη αίματος που ανήκουν στο δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαρρήκτης φαίνεται πως είναι γνώριμος των Αρχών. Πάντως, με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν, οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση στην Αστυνομία για τακτικότερη παρουσία της στην περιοχή.

Πηγή: To θέμα είναι αποκλειστικό του Crete.plus.gr