Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Να την αρχίζεις τη Μουρμούρα... Μ’ αρέσει!!!

Το έμαθες; Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο) έδωσε συγχαρητήρια στους συγγραφείς και όλους τους συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς που αγαπάς, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, για τις… συζητήσεις- μουρμούρες που κάνουν και αναφέρονται σε μας τα ζώα και  το περιβάλλον. Είδες που κι εγώ όταν ανοίγεις την τηλεόραση για να δεις το συγκεκριμένο σίριαλ σε αφήνω στην ησυχία σου; Ναι, ακριβώς το αντίθετο από την ώρα των... ειδήσεων. Που αν… μπορούσα με την ουρά μου να …πατήσω το τηλεκοντρόλ θα στην έκλεινα!
Την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συγγραφείς Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτη Χριστόπουλο, Άντα Γκουρμπαλή, Φώφη Κώττη, Βίκυ Κουκούτση, Νίκο Σταθόπουλο, Αντώνη Αγγελόπουλο, Διονύση Φερεντίνο και τους ηθοποιούς Αντώνη Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνο Βλάχο που συμμετέχουν στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ένιωσαν τα μέλη της Πανελλαδικής  Φιλοζωϊκής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Όπως αναφέρει η επιστολή συγχαίρουν τους συντελεστές για την ορθή αντιμετώπιση των θεμάτων και των μηνυμάτων που πολλές φορές διατυπώνονται μέσα από τα επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς με το σενάριο να  θίγει συχνά θέματα που άπτονται  της ευζωίας των ζώων συντροφιάς, των παραγωγικών ζώων και της άγριας φύσης καθώς και εν γένει πολλές φορές του περιβάλλοντος.
Η Ομοσπονδία στάθηκε μάλιστα σε πρόσφατο επεισόδιο, όπου, οι μουρμουρίζοντες ηθοποιοί Αντώνης Αντωνίου και Ελένη Κοκκίδου, προβληματίζονται και παίρνουν θέση κυρίως για το θέμα του κυνηγιού και των θηραμάτων, αλλά και της αντιμετώπισης των κυνηγόσκυλων από τους κυνηγούς -ιδιοκτήτες τους, που πολλές φορές εκτελούνται εν ψυχρώ όταν δεν μπορούν να ανταποκριθούν για τον σκοπό που προορίζονται . 
Στο ίδιο επεισόδιο οι ηθοποιοί πήραν θέση  για τις εγκαταλείψεις των ζώων συντροφιάς κάνοντας σχετικές  αναφορές για την υπεύθυνη κηδεμονία ζώων. Όλα, όπως διευκρινίζεται, μηνύματα πραγματικού κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου που έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία και αξίζουν πραγματικών συγχαρητηρίων.
Πώς θα μπορούσα να μη συμφωνήσω με όλα αυτά;
Όχι μόνο συμφωνώ μα… χαίρομαι που… σκύλοι και άνθρωποι αρχίζουμε να… έχουμε τις… ίδιες…τηλεοπτικές προτιμήσεις!