Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ναι, κλαίνε κι αυτά!... (video)

 

Στ’ αγόρια αναφέρομαι. Και πιο συγκεκριμένα στο ψυχολογικό θρίλερ του Μιχάλη Παπαδόπουλου ‘Και τα αγόρια κλαίνε’, που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος και παρουσιάζεται μόνο για επτά μοναδικές παραστάσεις από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ, με τον Γιώργη Κοντοπόδη στο ρόλο του serial killer John Gacy. Αν… δεν αντέχεις τα… εγκλήματα, δεν είναι για σένα. Να εξηγούμαι.

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, με μια νέα σκηνοθετική ματιά από τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο –που θέλει τον μονόλογο να γίνεται διάλογος- το πρώτο θύμα του John Gacy, ο μικρός Timothy, ζωντανεύει στη σκηνή και συνομιλεί με τα μάτια του με τον άνθρωπο που του αφαίρεσε τη ζωή, ζητώντας να μάθει το γιατί. Το ψυχολογικό θρίλερ ‘Και τα αγόρια κλαίνε’ του Μιχάλη Παπαδόπουλου -αυστηρώς ακατάλληλο για παιδιά- βασισμένο στην αληθινή ζωή του Αμερικανού Τζον Γουέην Κέισυ ή αλλιώς Πόγκο ο κλόουν, παρουσιάζεται στο Θέαστρο Μπέλλος. Εδώ θα δεις τη ζωή ενός από τους πιο γνωστούς κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής, ενός ανθρώπου που βίασε, σκότωσε και έθαψε κάτω από το σπίτι του 33 νεαρά αγόρια και καταδικάστηκε σε θάνατο -αμετανόητος- αφού αποκαλύφθηκαν όλες οι στυγερές δολοφονίες που είχε κάνει...

Ο Τζον Γουέην Κέισυ είναι υπόδειγμα Αμερικανού πολίτη της δεκαετίας του 1960. Ευτυχισμένος οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, σημαντικό μέλος της κοινωνίας, με έντονο κοινωνικό έργο. Ζει με τη σύζυγό του και τα παιδιά του κι εργάζεται στην αλυσίδα εστιατορίων του πεθερού του. Την ημέρα είναι αξιοσέβαστος και ευυπόληπτος... Τη νύχτα όμως αλλάζει πρόσωπο. Μπαίνει στο αυτοκίνητό του, κυκλοφορεί στους δρόμους και… γίνεται ο Πόγκο... ο κλόουν... εκείνος που αγαπάει τα νεαρά αγόρια... το λευκό τους δέρμα... την απαλή τους μυρωδιά. Τα νεαρά αγόρια που καταλήγουν να κοιμούνται στο υπόγειο, αφού τελειώσει μαζί τους... αφού τα έχει κάνει να κλάψουν.

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος/ Παίζουν: Γιώργης Κοντοπόδης στο ρόλο του serial killer John Gacy. Στο ρόλο του Timothy, ο πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός Γιώργος Ντάβος.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη, 21:45 (Από Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου έως Πέμπτη 29 Μαρτίου/ Εισιτήρια: 10 ευρώ, 7 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων).

Θέατρο Μπέλλος: Κέκροπος 1, Πλάκα, τηλ. 210 3229889.