Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Νατάσσα Μποφίλιου: Τώρα, το άλλο καλοκαίρι!

Την Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου στις 21.00 η Νατάσσα Μποφίλιου αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια συναυλία στην «Τεχνόπολη», προεόρτιο της νέας δισκογραφικής δουλειάς που ετοιμάζει με τους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Να μια φωνή που... ακόμα κι όταν γαβγίζω, με ηρεμεί. Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει μια μοναδικότητα. Στη φωνή, την κίνηση, τη... συγκίνηση, την παρουσία. Και καταφέρνει τον απίστευτο συνδυασμό. Ενώ με τα τραγούδια της σε ηρεμεί πάντα - σχεδόν σε νανουρίζει - από την άλλη σε κρατά σε εγρήγορση και ταυτόχρονα σε ψυχαγωγεί. Ίσως γιατί, από τη μια, οι στίχοι και η μουσική της είναι ψαγμένοι και καλοδουλεμένοι ενώ, από την άλλη, ξέρει να κρατά τη λεπτή ισορροπία και να μη ξεφεύγει από το απόλυτο ζητούμενο που είναι η διασκέδαση. Διασκέδαση ωστόσο με σκέψη και ποιότητα. Δυο χρόνια μετά την τελευταία, προηγούμενη της συναυλία  εδώ, έκανε πολυάριθμες εμφανίσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό αποσπώντας όπως πάντα διθυραμβικές κριτικές και αφήνοντας τις καλύτερες  εντυπώσεις. Το πρόγραμμα της παραπάνω συναυλίας - εφ’ όλης της ύλης επιμελείται ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ενώ οι ενορχηστρώσεις είναι του Θέμη Καραμουρατίδη, συνεργάτες με τους οποίους μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα έχουν ολοκληρώσει τη νέα  δισκογραφική της  δουλειά. 

Στη μουσική παράσταση συνοδεύουν  έξοχοι μουσικοί. Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης./ Τύμπανα- Κρουστά: Φοίβος Κουντουράκης./ Κιθάρες- Μπουζούκι: Σωτήρης Καστάνης./ Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής./ Τσέλο: Άρης Ζέρβας./ Βιολί- Μαντολίνο: Δημήτρης  Κουζής.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ, προπώληση και 12 ευρώ, κατά την είσοδο.

(Τεχνόπολις: Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 2103453548, www.technopolis-athens.com

https://www.facebook.com/NatassaBofiliou

https://www.facebook.com/NatassaBofiliouDatabase

https://twitter.com/NBDatabase

http://www.youtube.com/user/NBDatabase