Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Νέοι συγγραφείς και ποιητές

 

Λίγο πριν το τέλος του 2018, το project ποίησης ο Κύκλος Των επανέρχεται στο Ρομάντσο για να παρουσιάσει νέους ποιητές και συγγραφείς με το έργο τους. Το ραντεβού είναι για την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου.

 

Στόχος; Να επιβεβαιώσουν την ύπαρξή τους και τη δυνατότητά τους να δημιουργούν, για ακόμα μία χρονιά, όποιες και αν είναι οι συνθήκες. Οι ποιητές και οι συγγραφείς που έρχονται στο Ρομάντσο, συμμετέχοντας στο project Ο Κύκλος Των, δεν έχουν άλλο στόχο πέρα από την παρουσίαση του έργου τους και την άμεση επικοινωνία με το ευρύ κοινό.

Ο κύκλος είναι μεταβλητός και κάθε φορά καινούργια πρόσωπα ανανεώνουν τον πυρήνα του, ενώ το παραπάνω project δημιουργήθηκε από νέους συγγραφείς, ποιητές, ηθοποιούς και σκηνοθέτες το 2016 στην Αθήνα. Aπό τότε διοργανώνει βραδιές αναγνώσεων, ποιητικές performances, παρουσιάσεις αναλογίων, ενώ συνδυάζεται με εκθέσεις εικαστικών σε διάφορους χώρους στην Αθήνα.

Line up: Αντιγόνη Σταυροπούλου, Βίνα Σέργη, Νικόλας Ανδρουλάκης, Άννα Χαλκιά, Τζέο Πακίτσας, Κώστας Moody, Θεοχάρης Παπαδόπουλος, Σεμελίδης, Φαίη Ρέμπελου, Nικόλας Κουτσοδόντης, Ανδρέας Σπαβέρας, Δανάη, Τσιόλκα κ.ά.

Ώρα: 20:30/ Είσοδος ελεύθερη.

Ρομάντσο: Αναξαγόρα 3-5, τηλ. 2167003325, www.romantso.gr