Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

New age μουσική

Το νέο της άλμπουμ ‘Silence’ παρουσιάζει στο Ίδρυμα Ν. Θεοχαράκης η Μαρία Κοτρότσου, σε μια και μοναδική συναυλία που δίνει εδώ στις 16 Δεκεμβρίου.

 

Ορχηστρικά κομμάτια που έχουν κινηματογραφικό χαρακτήρα, για πιάνο, συνθεσάιζερ, βιολί, βιολοντσέλο, φλάουτο και μπάσο κλαρινέτο περιλαμβάνει το νέο άλμπουμ της Μαρίας Κοτρότσου ‘Silence’, που παρουσιάζει στο Ίδρυμα Θεοχαράκης.

Στην ίδια συναυλία θα ακουστούν κομμάτια ορχηστρικά από τις προηγούμενες δουλειές της ("Passion", "27 mars"), που κέρδισαν κοινό και μουσικοκριτικούς από την πρώτη στιγμή.

Οι συνθέσεις της νεαρής πιανίστα, που είναι ίσως η μόνη η οποία έχει και τραγούδια σε ανάλογη δισκογραφική δουλειά, αποτελούν συνύπαρξη ηλεκτρονικής και κλασικής μουσικής και βαδίζουν στα χνάρια του ρομαντικού ευρωπαϊκού μινιμαλισμού, είναι δε πλημμυρισμένες από το μεσογειακό ταμπεραμέντο της δημιουργού.

Πιάνο - Συνθεσάιζερ: Μαρία Κοτρότσου/ Βιολοντσέλο: Αλέξανδρος Κασαρτζής/ Φλάουτο: Γεράσιμος Κατσίρης/ Βιολί: Αριόνα Μουτσάι/ Μπάσο κλαρινέτο: Βασίλης Μπράτος/ Τραγούδι: Martha Moreleon, Idra Kayne, Ελένη Τζατζιμάκη, Ιωάννης Κοτρότσος.

Έναρξη: 21.00/ Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/synavlia-marias-kotrotsoy-idryma-theoxaraki/

και  https://tickets.public.gr/event/synavlia-marias-kotrotsoy-idryma-theoxaraki/

Ίδρυμα Θεοχαράκη: Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν, τηλ. 2103611206, thf.gr