Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ο αγωνιστής Billy και τα παιδιά της Ηλιούπολης

Όλοι οι εθελοντές – ζωόφιλοι, είτε αγωνίζονται στο δρόμο, είτε στα καταφύγια, είτε στις Φιλοζωϊκές, είτε σε όλα αυτά, αξίζουν εκατομμύρια μπράβο. Όχι πως  το περιμένουν, το έχουν ανάγκη, ή τους αλλάζει κάτι. Ό,τι κάνουν το κάνουν από την ψυχή τους δίνοντας χρόνο, κόπο, χρήμα και ενέργεια. Το ζητούμενο δεν είναι η επιβεβαίωση μα η σωτηρία όλων αυτών των αδέσποτων χαμένων υπάρξεων, οι περισσότερες από τις οποίες δεν θα ζούσαν καν , αν δεν  υπήρχαν αυτοί.
Η Φιλοζωική Ηλιούπολης έχει κάνει πολλές φορές θαύματα… Η πικρή ιστορία του Billy είναι μία από αυτές. Ίσως η πιο συγκλονιστική.
Όχι. Δεν έχω σκοπό να σας τη διηγηθώ. Μόνο θα σας ζητήσω να δείτε το βίντεο- μάθημα ζωής με πρωταγωνιστή αυτόν και την υπογραφή εκείνων που τον πίστεψαν και τον ανέστησαν με την αγάπη τους.
Μόλις πριν δυο μήνες, ο Billy ήταν ένα κόκκαλο. Η, μια πληγή κι ένα κόκκαλο. Η... όλο... κόκκαλα και πληγές. Όμως τα παιδιά της Ζωοφιλικής Ένωσης  Ηλιούπολης αλλά και ο ίδιος κατάφεραν το... ακατόρθωτο. Κι όλοι μιλάνε για... ΘΑΥΜΑ. 
Ο Billy ζει. Ο Billy βγαίνει βόλτα κρατώντας την ουρά και το κεφάλι ψηλά. Ο Billy έμαθε να παίζει με ανθρώπους και να  εμπιστεύεται τόσο που... ακολουθεί χωρίς λουρί,  χωρίς εντολή, χωρίς άγχος. Ο Billy έγινε κοινωνικός με άλλα σκυλιά, ο Billy τρελαίνεται να του πετάς το μπαλάκι του και να πηγαίνει να το φέρνει πίσω.
Κι ενώ είναι ήδη τεσσάρων χρονών, η χαρά του είναι τόση που όλοι...ξ γελιούνται και νομίζουν πως είναι κουτάβι. Ίσως γιατί μόνο, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΚΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... Τώρα ο αγωνιστής  Billy ψάχνει το παντοτινό του σπίτι.
Ξέρει καλά τι σημαίνει, αγάπη, πίστη, συντροφικότητα, αφοσίωση, ελπίδα, υπονομή. Η οικογένεια που θ’αποφασίσει να ζήσει μαζί του θα το νιώσει...
Δίνεται μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και microchip. Μαζί με την υιοθεσία προσφέρεται δωρεάν ένα μάθημα θετικής εκπαίδευσης & 6 μήνες δωρεάν τροφή μέσω του προγράμματος  υπεύθυνης υιοθεσίας της  Pedigree.
Επικοινωνία: Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, τηλ. 6945598760 (μετά τις 16.00).
ΑΡ.ΕΓΚ.ΠΡ. 5194/1997\