Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ο φόβος έφυγε. Εσύ... έρχεσαι;

 

... ή μάλλον... θέλεις να έρθω εγώ σε σένα για να ζήσουμε μαζί; Θα σε αγαπάω, θα σ’το δείχνω με όλους τους τρόπους και θα σε κοιτάω στα μάτια με λατρεία. Όχι, όχι, δεν θα σου κάνω ζημιές μέσα στο σπίτι και στις βόλτες έξω θα είμαι υπάκουη.

 

Να συστηθώ: Με φωνάζουν Αφρούλα και είμαι από τα σκυλάκια "του καναπέ" όπως πολλοί μας αποκαλούν. Όχι. Δεν με συνάντησαν να κάθομαι σε έναν τέτοιο αναπαυτικά, αλλά κρυμμένη μέσα στις φυλλωσιές να τρέμω από φόβο σε έναν δρόμο που δεν θα μάθω ποτέ το όνομά του. Άργησα να... εμπιστευτώ τους διασώστες μου. μα εκείνοι δεν μου κράτησαν κακία, γι’ αυτό, αντίθετα, έδειξαν κατανόηση μέχρι να... ‘Ποιος ξέρει πόσα πέρασε αυτή η συνεσταλμένη σταλίτσα’ τους άκουγα να λένε και μετά να με... καμαρώνουν. ‘Αχ, Αφρούλα, όταν καταλάβεις τις καλές προθέσεις του άλλου, γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν’ μου έλεγαν.. ‘και φανερώνεις το γλυκό και πανέξυπνο χαρακτήρα σου’.

Είμαι σχεδόν δύο ετών και με πολύ κόπο έφτασα κοντά στα δέκα κιλά. Προσωρινά φιλοξενούμαι σε περιορισμένο χώρο, αλλά αναζητώ έντονα τη θαλπωρή ενός σπιτιού. Μήπως είναι το δικό σου; Αχ, πώς θα ήθελα να είναι...

Microchip: 939000000040284

Επικοινωνία: τηλ. 6974602773/ email: ioanna.athanassiadou@gmail.com. Woof!