Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ο λυρικός Μίκης...

 

Τη λυρική πλευρά του Μίκη Θεοδωράκη αναδεικνύει η συναυλία-αφιέρωμα του διαδικτυακού μουσικού ραδιόφωνου www.toradiofono.gr, που πραγματοποιείται την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, στο κέντρο της πόλης.

 

Έντεκα σπουδαίες ερμηνεύτριες και μία ηθοποιός, οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ηρώ, Βιολέτα Ίκαρη, Αφροδίτη Μάνου, Μαρία Παπαγεωργίου, Αγγελική Τουμπανάκη, Δήμητρα Σελεμίδου, Ηρώ Σαΐα, Μπέττυ Χαρλαύτη και η Λυδία Φωτοπούλου, ανεβαίνουν στη σκηνή του φιλολογικού συλλόγου Παρνασσός προκειμένου να αναδείξουν τον λυρικό Μίκη Θεοδωράκη στη συλλεκτική μουσική παράσταση ‘΄Ομορφη Πόλη’.

Στο ξεχωριστό αυτό αφιέρωμα στη λυρική πλευρά του έργου του σημαντικότερου εν ζωή Έλληνα συνθέτη, γυναίκες ερμηνεύτριες, από διαφορετικές γενιές αλλά με κοινή αισθητική και όραμα, αποδίδουν λόγο ποιητικό και συμπλέουν με το όραμα του toradiofono.gr για μία διαφορετική παρουσίαση ενός έτσι κι αλλιώς συγκλονιστικού έργου.

Μαζί τους η Ηρώ, η οποία και θα τις συνοδεύει ιδανικά στο πιάνο, έχοντας συνεργαστεί επί μία δεκαετία με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης.

Ιδιαίτερη είναι η συμμετοχή της ηθοποιού Λυδίας Φωτοπούλου, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια που έγραψε ο Μίκης Θεοδωράκης για το θέατρο, ενώ δεν θα λείψουν και εμφανίσεις-έκπληξη.

Έναρξη: 20:30/ Εισιτήρια: 25, 20 & 15€/

Προπώληση:

www.ticketservices.gr και σε όλα τα καταστήματα Public/

Τηλ.: 210 7234567/Eκδοτήριο Ticket Services: Πανεπιστημίου 39.

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα, τηλ. 210 3221917.