Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ο τροβαδούρος του 21ου αιώνα

 

Εντάσεις, σιωπές, μυσταγωγία. Τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουνίου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου και σε μυεί στην ιερή τέχνη του τραγουδιού.

 

Περιοδεύει με τις κιθάρες και το λαούτο του από πόλη σε πόλη, μεταφέροντας, μέσα από τη μουσική του, αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους.

Τα τραγούδια του στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους βιώνεις την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, τη μαγεία της συνύπαρξης, τη μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Καλά το κατάλαβες σε ποιον αναφέρομαι. Στον Αλκίνοο Ιωαννίδη φυσικά, τον τροβαδούρο του 21ου αιώνα, ο οποίος έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου με ένα πρόγραμμα που έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Ελλάδα κατά καιρούς, τόσο σε μικρούς χώρους όσο και σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη.

Αλκίνοος Ιωαννίδης │κλασική και ακουστική κιθάρα, λαούτο, φωνή/

Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας│ηχοληψία/

Κωνσταντίνος Μαργκάς │φωτισμοί.

Έναρξη: 9:00 μ.μ./ Εισιτήρια: 10 € (προπώληση), 12 € (αγορά την ημέρα της συναυλίας), στο τηλ. 210 72 82 333, www.megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public.

Μέγαρο Μουσικής: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ. 2107282333, www.megaron.gr