Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Οι άνθρωποι θα σου τάξουν τον ουρανό με τ’ άστρα...

μα... δεν μπορούν να σου δώσουν ό,τι σου πουν. Είναι στη φύση τους, στη δική σου , να μην αντέχεις το ΠΑΝΤΑ. Εγώ δεν θα σου πω, δεν θα σου τάξω μα θα στα πει όλα το βλέμμα μου. Κοίταξε με. Κουτάβι 7 μηνών και 18 κιλών! Ζωή να’ χω θα φτάσω τα 25, μεγαλώνοντας. Πώς είναι τ’ όνομα σου, θα μου πεις; Θα συστηθούμε;
Εμένα με φωνάζουν Άστρα και δεν ξέρω να σου πω το γιατί. Μα  δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν συναντηθούμε, όλο αστέρι μου και αστέρι μου θα με λες. Έχω την αίσθηση πως θα σε γεμίσω αμέσως φιλιά. Φιλιά καλής γνωριμίας, όχι φιλιά του στιλ, δώσε θάρρος στο χωριάτη... Για τέτοια φιλιά λέω, από αυτά που σου αρέσουν. Είμαι βλέπεις τόσο ενθουσιώδης. Λατρεύω την περιπέτεια και τις εμπειρίες. Που σημαίνει βόλτες και χαρές με όλους όσους ‘μυρίσω’ ότι έχουν καλές προθέσεις! Δεν είμαι φιλική μόνο με τους ανθρώπους αλλά και με τα ζώα.
Και δεν ξέρω τι αρέσει σε σένα αλλά εμένα μου αρέσει η... δέσμευση.
Θα γνωρίσουμε μαζί πολύ κόσμο. Θα κάνουμε πολλά πράγματα.
Τι; Δεν σε ενδιαφέρει; Χμ... Με στενοχωρείς. 
Μήπως τότε.... μπορείς, έχεις κάπου χώρο να με φιλοξενήσεις για λίγο μέχρι να βρω τον άνθρωπο μου και να τρέξω πάνω του με τα λευκά μου ποδαράκια να του δώσω να καταλάβει πόσο πολύτιμος είναι για μένα.
Να ξέρεις ότι είμαι εκπαιδευμένη να κάνω την ανάγκη μου στη βόλτα ενώ έχω πολλά χαρίσματα που θα προτιμούσα να στα ‘εξομολογηθώ’ κατ’ ιδίαν!
Και ούτε λόγος: Είμαι τσιπαρισμένη, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη. (και εύχομαι ωσονούπω και... δεσμευμένη!)
Επικοινωνία: 6906054343/
Αρ. ηλεκτρονικής σήμανσης: 900182000966058