Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Οι διακοπές των θαυμάτων...

 

Από 20 έως 31 Αυγούστου το Κτήμα Νοόσφαιρα στην Ορεινή Κορινθία σου προσφέρει ένα εναλλακτικό πακέτο διακοπών, γεμάτο εκπλήξεις και θαύματα. Το πρόγραμμα συντονίζουν η Ιουλία Πιτσούλη, συγγραφέας, σύμβουλος ψυχικής υγείας, και η Μαρία Ξιφαρά, ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια.

 

Τι σημαίνει εναλλακτικές διακοπές στο Κτήμα Νοόσφαιρα; Το ξεκούραστο και αναζωογονητικό πρόγραμμα που έχουν προετοιμάσει η συγγραφέας, σύμβουλος ψυχικής υγείας Ιουλία Πιτσούλη και η ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Ξιφαρά είναι χαλαρό: μετά το πλούσιο πρωινό η μέρα είναι όλη δική σου για περιπάτους, διάβασμα βιβλίων από τη δανειστική βιβλιοθήκη, γυμναστική στο γυμναστήριο της Νοόσφαιρας, κολύμπι (η θάλασσα απέχει μόνο 11,5 χλμ.) ή απλώς ανάπαυση και συνάντηση με άλλους ανθρώπους που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και ενθουσιασμό.

Το απόγευμα στις 17:30 μαζευόσαστε όλοι, κάτοικοι της Νοόσφαιρας και επισκέπτες και μελετάτε, αναλύετε και εμβαθύνετε στα Μαθήματα Θαυμάτων. Οι πρωτοποριακές ιδέες τους, πλημμυρισμένες από τη νοημοσύνη της αγάπης, ανοίγουν την καρδιά και το νου στη χαρά και στην ειρήνη των σχέσεων.

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Δευτέρα 20 - Παρασκευή 31 Αυγούστου/ Κόστος ανά ημέρα: 45 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό/ Επιπλέον για μονόκλινο: 15 €/ημερησίως. Στις ανωτέρω τιμές προστίθεται 24% φόρος.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Κτήμα Νοόσφαιρα: τηλ. 2109603094, 6932 367147, 6937 113537. 

info@noosfera.gr | www.noosfera.gr | Φόρμα Συμμετοχής

Περισσότερα για τα Μαθήματα Θαυμάτων στο σύνδεσμο:
https://www.noosfera.gr/mathimata-thavmaton/ti-ine-ta-mathimata-thavmaton/

Κτήμα Νοόσφαιρα: Νέες Βρυσούλες, Ορεινή Κορινθία, 210 9603094, www.noosfera.gr