Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Οι φίλοι μας οι Scorpions (videos)

 
 
 
 
Συμβαίνει... “Once in a Lifetime”! 16 Ιουλίου να είσαι στο Καλλιμάρμαρο. Οι φίλοι μας οι Scorpions προετοιμάζουν 2 χρόνια τώρα τη μεγάλη ροκ βραδιά που θα μείνει στην ιστορία. Συμμετέχει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Δεν σου λέω τίποτα...
 
 
Ο Klaus Meine και ο Rudolf Schenker, τα αγαπημένα μας φιλαράκια των Scorpions, έρχονται στο Καλλιμάρμαρο για την πιο συγκλονιστική συναυλία του καλοκαιριού, στην οποία θα συμμετέχει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, με καλλιτεχνικό διευθυντή και αρχιμουσικό τον Στέφανο Τσιαλή. Όπως διευκρίνισε ο Klaus Meine, ‘Πρόκειται για μια ξεχωριστή εμπειρία όχι μόνο για το κοινό αλλά και για εμάς τους ίδιους, λόγω της συμμετοχής της ΚΟΑ και φυσικά του χώρου στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η συναυλία». Στη συνέχεια ο Rudolf Schenker πρόσθεσε: «Ήρθαμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι είμαστε εδώ, στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία. Από μικρό παιδί ο πατέρας μου, που ήταν λάτρης της φιλοσοφίας, μου δίδαξε τον Πλάτωνα και τον Σωκράτη, αλλά και την αξία μιας χώρας όπως η Ελλάδα’, για να συμπληρώσει, όσον αφορά τη συμμετοχή της Κρατικής Ορχήστρας: ‘Κάνουμε μια γέφυρα μεταξύ της ροκ και της συμφωνικής μουσικής. Τα διαφορετικά είδη μουσικής πρέπει να συναντιούνται’, λόγια με τα οποία συμφώνησε ο Διευθυντής της, με την ΚΟΑ μάλιστα να ξεκινά την ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά ερμηνεύοντας με τη μοναδική δυναμική της μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες των ‘Σκορπιών’, που θα συνεχίσουν ροκάροντας… like a hurricane!
Όπως λένε τα μέλη του γκρουπ: ‘Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους. Είναι η διάλεκτος που τους φέρνει κοντά, στα καλά και τα κακά. Μας ενώνει όχι μόνο με τους φίλους μας αλλά και μεταξύ μας’ και παρομοίασε την μπάντα με το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων: ‘Είμαστε σαν τους 5 κρίκους. Τους βλέπω και νιώθω ότι είμαστε κι εμείς δεμένοι μεταξύ μας’.
Άλλωστε η λέξη που χαρακτηρίζει τους Scorpions είναι η λέξη ‘Φιλία’, αφού, όπως δηλώνουν, ‘Η φιλία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς, η βάση πάνω στην οποία συνεχίζουμε’.
Τέτοια πολιτιστικά γεγονότα δεν συμβαίνουν συχνά. ‘ONCE IN A LIFETIME’. Και αν είσαι τυχερός...
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: 19.00/ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00/
Eισιτήρια:
VIP ΚΑΤΩ 80€/ VIP ΑΝΩ 60€/ Α' ΖΩΝΗ ΚΑΤΩ 60€/ Α' ΖΩΝΗ ΑΝΩ 40€/ ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 40€/ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 25€/ GOLD AΡENA 60€/ AΡENA 35€/ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΡΕΝΑ 28€ & ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 18€/
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: σε όλα τα καταστήματα PUBLIC, TicketServices-Πανεπιστημίου 39, www.ticketservices.gr, tickets.public.gr, τηλεφωνικά στο 210 7234567.
ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ: Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, τηλ. 2107522984.