Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Οι Καρυάτιδες μιλάνε...

 

... και τι λένε; Τα... μυστικά τους! Αν την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 18:45, βρίσκεσαι έξω από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και συμπληρώσεις τη συμμετοχή σου για τη Βραδινή ξενάγηση που διοργανώνει στο Nέο Μουσείο της Ακρόπολης, θ’ ανήκεις στους τυχερούς που θα τα μάθουν!

 

Μια αξέχαστη νυχτερινή ξενάγηση, στο πιο φημισμένο μουσείο του κόσμου, το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, διοργανώνουν στις 22 Μαρτίου το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute. Η ξενάγηση θα ξεκινήσει από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και θα περπατήσουμε προς το Μουσείο της Ακρόπολης, έχοντας έτσι την ευκαιρία να το δούμε να λάμπει φωτισμένο κάτω από τον αττικό ουρανό, ένα ήρεμο απόγευμα, όταν πλέον οι περισσότεροι επισκέπτες θα έχουν αποχωρήσει.

Μικρά και μεγάλα μυστικά των Καρυάτιδων που “ξαναγεννήθηκαν” με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα αποκαλυφθούν μέσω της ιστορίας, ταξιδεύοντάς σε πολλές χιλιετίες πίσω, ενώ θα θαυμάσεις τις μετόπες του Παρθενώνα, τις κόρες, τους κούρους και τα χρωματιστά αγάλματα.

Ξενάγηση: Παρασκευή 22 Μαρτίου, 19:00/ Διάρκεια Ξενάγησης: 1,5 ώρα/ Συνολική Διάρκεια Δράσης: 2 ώρες/ Κόστος ξενάγησης: 10 € το άτομο/ Παιδιά έως 15 ετών: 5 € το άτομο (με τη συνοδεία ενηλίκου)/ Εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο Ακρόπολης: Ολόκληρο: €5, Μειωμένο: €3, Δωρεάν: Άνεργοι, Φοιτητές (με επίδειξη κάρτας ανεργίας/φοιτητικής ταυτότητας).

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης: Τριπόδων 23, Πλάκα (ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ), τηλ. 2103250341.