Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Όλα τα πήρε το καλοκαίρι

Γιατί καλέ ν’ ακούω μόνο…σκυλάδικα; Τι ρατσισμός είναι αυτός; Αυτό που θα γίνει  στον Κήπο του Μεγάρου δεν είναι απλή γιορτή μα κυριολεκτικά γιορτή της  καρδιάς που φέρει την υπογραφή και τη σφραγίδα του Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Και τι δεν έχει γράψει αυτός ο πολυβραβευμένος συνθέτης.  Συμφωνικά έργα,  Κομμάτια για σόλο όργανα και συνδυασμούς οργάνων, Μουσική για το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση. Εντός  κι  εκτός.

Την παράσταση τη βάφτισε, «Όλα τα πήρε το καλοκαίρι», από το γνωστό, υπέροχο τραγούδι,  και την αφιερώνει σε  όσους  ενώ  είναι ακόμα στην  πόλη (σαν και μένα δηλαδή)  επιμένουν να μοιράζονται  έντονα συναισθήματα μέσα από νότες, στίχους., ευτυχισμένα βλέματα και χαμόγελα!

Εδώ θ’ ακούσουμε, λέει τα καλύτερα του τραγούδια  αλλά και καινούρια από το  c.d  του,  σε  λόγια  Χρίστου Παναγιωτόπουλου.

 Στη  συναυλία  θα τραγουδήσουν και μελοποιημένη ποίηση των Καβάφη, Ελύτη, Γκάτσου, Αναγνωστάκη, Ουράνη, Ρίλκε, Γκανά, Καραγάτση,  της Πολυδούρη, τραγούδια της Λίνας  Νικολακοπούλου και  του Κώστα Φασουλά. Ίσως  να ξέχασα κάποιους. Μη με παρεξηγείς...

Εγώ δε  βγάζω εισιτήριο, είπαμε, ε;

Προπώληση: 10 ευρώ & 12 ευρώ την ημέρα της συναυλίας.

(ΜΕΓΑΡΟ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ. 2107282333, www.megaron.gr).