Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Όλοι οι σκυλογονείς στο Bazaar της Νέας Φιλαδέλφειας

 

Από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου το φθινοπωρινό μπαζάρ του Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας σε περιμένει. Όταν τα δώρα βοηθάνε ζωές, έχουν διπλή αξία και σημασία.

Το φετινό του Φιλοζωικό Πανηγύρι & Wag-A-Thon πραγματοποιεί στις 13, 14 & 15 Οκτωβρίου στον Πεζόδρομο της Νέας Φιλαδέλφειας ο Φιλοζωικός σύλλογος της περιοχής, με άπειρες ευκαιρίες για δώρα –δώρα που θα δώσουν ζωή στα αδέσποτα της περιοχής- σε μπλούζες και φούτερ του Συλλόγου, βιβλία, διακοσμητικά, ρούχα, είδη σπιτιού, είδη pet και χειροποίητες κατασκευές από φίλους.

Εδώ θα υπάρχει καφενείο, όπου πέρα από τον καφέ θα μπορείτε να απολαύσετε και χειροποίητα γλυκά, φτιαγμένα με πολλή αγάπη από τους εθελοντές .

Θα βρίσκονται επίσης και 15 ιδιώτες περίπου, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια διαθέτοντας τα προϊόντα τους σε δικούς τους πάγκους, καθώς και η εθελοντική ομάδα καταφυγίου Ζωγράφου (Φιλ. Σωματείο ΟΔΥΣΣΕΑΣ).

Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού, θα πραγματοποιηθούν και οι εξής εκδηλώσεις:

- Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, από τις 18:00, θα πραγματοποιηθούν παιδικές δραστηριότητες και παιχνίδι για τους νεαρούς φίλους! 

- Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 17:00 θα σε περιμένουν συγκινητικές, γλυκές στιγμές στο αντάμωμα των υιοθετημένων ζώων του Συλλόγου. Εκεί, οι «σκυλογονείς» θα μοιραστούν ιστορίες για το πώς υιοθέτησαν το σκυλάκι τους και πόσο άλλαξε η ζωή τους μετά την υιοθεσία.

- Το βράδυ του Σαββάτου στις 20:30 έχει ζωντανή μουσική από τους Duo cuckoo!

- Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί το Wag-A-Thon κατά το οποίο εθελοντές και μη θα περπατήσουν με τα σκυλάκια του Συλλόγου ή δικά τους υιοθετημένα σκυλάκια σε διαδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για το θέμα των αδέσποτων αλλά και προσπαθώντας συγχρόνως να βρουν ένα παντοτινό σπίτι στα υπέροχα ζωάκια που ακόμα περιμένουν!  

 

Filozoikos Neas Filadelphias www.friendsofanimals-nf.com

Πεζόδρομος Νέας Φιλαδέλφειας ενώπιον του Σινέ Άλσος (Λεωφ. Δεκελείας 154).