Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Αν ονειρεύεσαι έναν... ΠΥΡΓΟ

 

Υπάρχει ένας... ετοιμοπαράδοτος και σε περιμένει! Πάρε μαζί την... μέχρι 3 ετών αγάπη σου και έλα στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ν’ ανεβείτε ‘Στον Πύργο του εργοστασίου’ και να απολαύσετε μια εικαστική περιπέτεια στο ψηλότερο κτίριο της Τεχνόπολης! 
Με θέα 360 μοιρών, τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά με την τέχνη, μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα τα βάλει να πειραματιστούν με μικτές τεχνικές και νέους τρόπους έκφρασης.

 

Μη μου πεις ότι έχεις υψοφοβία… Γιατί η πρόταση που έχω να σου κάνω σε βάζει να δεις τον κόσμο από τα 30 μέτρα ύψος! Το ψηλότερο κτίριο της Τεχνόπολης, με θέα 360 μοιρών, σε ανεβάζει στα ψηλά, σε μια δημιουργική εκπαιδευτική απασχόληση-γνωριμία με την τέχνη, ανοιχτή σε πειραματισμούς και νέους τρόπους έκφρασης. Μικροί και μεγάλοι θα φτιάξουν εδώ ένα πελώριο έργο τέχνης με τα χέρια τους και τέμπερες. Ένα έργο που όμως δεν θα μοιάζει πολύ διαφορετικό, άμα στη συνέχεια κοπεί σε μικρά-μικρά κομμάτια...

Θα αναρωτηθείς πολλές φορές αν… «Ζωγραφίζουμε μ’ αυτό;» διαλέγοντας μεταλλικά και ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ με τους μαρκαδόρους και τις ξυλομπογιές τα παιδιά θα σχεδιάσουν ό,τι βλέπουν… από ψηλά!

Σε έπεισα ή… ακόμα;

Διάρκεια: 11.00-12.00/ Κόστος συμμετοχής: 4 ευρώ/παιδί.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Για συμμετοχή στα εργαστήρια, δεν απαιτείται τηλεφωνική κράτηση. Τα παιδιά 3 ως 7 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου: Πειραιώς 100, Τεχνόπολις, τηλ. 2130109325, 2130109300, gasmuseum@athens-tecnopolis.gr