Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Το όραμα ενάντια στη μιζέρια

Για μια μοναδική μουσική βραδιά, την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου οι Ωρίωνες  παρουσιάζουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο το νέο τους τραγούδι, Έκλειψη μαγική από το οποίο πήρε και το όνομά της η μουσική παράσταση και που θα αποτελέσει καιτη βάση του νέου τους cd.

Με τραγούδια δικά τους αλλά και μια επιλογή από αγαπημένα τραγούδια της διεθνούς Rock σκηνής οι Ωρίωνες επιστρέφουν στο Γυάλινο-Up Stage ανεξάντλητα δημιουργικοί με φρεσκάδα, έμπνευση και όραμα. Μια παράσταση-μαγική συνεργασία δύο γενεών με την πείρα και τη βαθειά επιρροή των παλιών μελών στο κλασσικό ροκ, να γίνεται ένα με τις σύγχρονες επιρροές των νέων. Κόντρα στη μίζερη ατμόσφαιρα του τόπου και κουβαλώντας την ιστορία τους, οι Ωρίωνες τολμούν να ονειρεύονται και να συνεχίζουν αυτό που η δική τους αγωνία απαιτεί να εκφράσει και να προτείνει, παρασέρνοντας όποιον έχει την ίδια ανάγκη για να προσωποποιήσει ερωτικά, πολιτικά, απλά και ανθρώπινα - ίσως και αιρετικά πολλές φορές- την σχέση του με την κοινωνία και τον άνθρωπο.

Τα μέλη του γκρουπ είναι: Βασίλης Αβραμίδης: τραγούδι - ρυθμική κιθάρα,Τάσος Αβραμίδης: Lead guitar –τραγούδι,Σάκης Αβραμίδης: ντραμς – τραγούδι,Αντώνης Βλάσσης: ντραμς- κρουστά,Τζίνα Αβραμίδου: τραγούδι,Θωμάς Καρίνος: μπάσσο - τραγούδι
Εμμανουέλα Φωτάκη: πλήκτρα – τραγούδι.

Ως γκεστ συμπράττουν οι: Σοφία Αρβανίτη, Γιάννης Σκουλάς, Δημήτρης Λιόλιος και Δημήτρης Ζαφειρέλης. Συμμετέχει: Νικολέτα Παπουτσή.

Έναρξη: 22.30/Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί (10 ευρώ όρθιοι/μπαρ)/ Προπώληση: www.viva.gr, τηλ. 11876, Public, Seven Spots,Reload & Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9315 600, www.gialino.gr