Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Όταν ακούω ηλεκτρονική μουσική...

 

... σκέφτομαι αυτόματα τον σπουδαίο Nicky Romero, που το Σάββατο 27 Ιουλίου, στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας, εδώ που θα ζήσουμε τη μαγεία της μεγαλύτερης γιορτής της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο, μας κάνει την τιμή να δώσει το παρών. 

 

Μαζί με τον Μεγάλο Armin van Buuren, τους W&W, τους Mad M.A.C. και τους CJ Jeff, Playmen, JuniorPappa, στο πλαίσιο του ‘UNITE With Tomorrowland’, στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας, υποδεχόμαστε εντός των ημερών και τον διάσημο Ολλανδό καλλιτέχνη Nicky Romero, από τους πλέον επιδραστικούς δημιουργούς της εποχής μας. DJ, παραγωγός και μεγιστάνας της παγκόσμιας σκηνής, έχοντας ιδρύσει μία εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης ηλεκτρονικής dance μουσικής, ο Nicky Romero, που τον χαρακτηρίζουν το ανήσυχο πνεύμα και η δημιουργική νοοτροπία, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε αυτόν το χώρο, πέρα από κάθε αμφιβολία. Από τα εμβληματικά hits, "Toulouse" και "I Could Be The One", μέχρι το πρόσφατο"Bittersweet", το πλούσιο βιογραφικό του είναι γεμάτο από μία εντυπωσιακή δισκογραφία που περιλαμβάνει αυθεντικές δικές του συνθέσεις, remixes και συμπαραγωγές, αποδεικνύοντας επανειλημμένα τη μοναδική ικανότητά του να εξελίσσεται μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Μην ξεχάσεις πως κατά τη διάρκεια της ίδιας βραδιάς θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland, στο Βέλγιο, τους Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta και Vini Vici!

 

Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας: Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή) –Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, Ελληνικό, τηλ. 210 9250010.