Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Όταν η παράδοση συναντά τη ροκ

Ο Μαρσύας, το συγκρότημα που καλοκαίρι εμφανίστηκε στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδος, το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου ανεβαίνει στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, προκειμένου να παρουσιάσει για πρώτη φορά τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά και όχι μόνο. Πώς χειροκροτάει ο σκύλος; Με τα πέλματα θα τους χειροκροτώ γιατί, τα παιδιά από τα Χανιά συνδυάζουν το Διονυσιακό στοιχείο με το groove και τις ρίζες της παράδοσης.

Συνδυάζουν μοναδικά την παραδοσιακή με τη ροκ μουσική. Και τον προσεγμένο ήχο και τον ιδιαίτερο στίχο που ταξιδεύει το κοινό στην παραδοσιακή μουσική της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου. Το συγκρότημα, Μαρσύας πήρε το όνομα του από τον Σάτυρο από τη Φυγία που εφηύρε τον αυλό και διαγωνίστηκε με τον θεό Απόλλωνα στο όρος Τμώλον, και αμέσως  συστήθηκε στους απανταχού φίλους του με την δισκογραφική δουλειά, Ο δρόμος προς το όρος Τμώλον επανέρχεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ενώ παράλληλα ετοιμάζει τον επόμενο δίκσο του, γεύση του οποίου πήρες με το νέο τραγούδι, Σαν Ανάμνηση, που κυκλοφορεί σε digital single.

Λαούτο: Χρήστος Πατεράκης/Τύμπανα: Πέτρος Σταυρόπουλος/Μπάσο: Σταμάτης Σταυρόπουλος/Φωνή: Βασίλης Μαλαξιανάκης.

Έναρξη: 21.00/ Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο μπαρ & 14 ευρώ, με ποτό στο μπαρ/ προπώληση:Public, Reload, Media Markt, Seven Spot, Ευριπίδης, Viva.gr, τηλ. 11876.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο:Λ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109315600, www.gialino.gr