Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Όταν το ροκ γιορτάζει

 

Το Σάββατο 02 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C & ο Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies αποδεικνύουν επί σκηνής πως ‘όταν γιορτάζει το ροκ’, γιορτάζει η ψυχή σου!

 

Η σημαντικότερη συναυλία της χρονιάς. Έτσι θεωρήθηκε η περσινή κοινή συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και του Παύλου Παυλίδη -μια συνάντηση ιστορικών διαστάσεων για την ελληνική ροκ σκηνή, που χάρισε εκρηκτικές στιγμές σε όσους τυχερούς συμμετείχαν σε αυτήν τη γιορτή-τελετή μύησης στη ροκ μουσική, από γενιά σε γενιά, από τους μεγαλύτερους στους μικρότερους.

Για όλους αυτούς που ήθελαν να είναι εκεί αλλά δεν το κατάφεραν, αλλά και για εκείνους που θέλουν να το ζήσουν ξανά, ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C & ο Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies ξανασμίγουν αυτό το καλοκαίρι σε ένα μεγάλο live στην Πλατεία Νερού.

Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί από το www.fuzzclub.gr και την επίσημη Facebook σελίδα.

Προπώληση: 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 12 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 14 ευρώ/ Διάθεση εισιτηρίων:Onlinewww.viva.gr και 

http://www.fuzzclub.gr/event/aggelakas-pavlidis/Tηλ: 11 876

Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο VivaKiosk (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).

Πλατεία Νερού: Λ. Ποσειδώνος, Καλλιθέα, τηλ. 2104518129.