Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Όταν τα τέρατα χορεύουν και τραγουδούν

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε πραγματικότητα στο Σύγχρονο Θέατρο την πρώτη 4D θεατρική εμπειρία παιδικού μιούζικαλ στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία-χορογραφία Φωκά Ευαγγελινού. Πρεμιέρα: 21 Οκτωβρίου. Δεν θα δεχτώ ανήλικες και ενήλικες απουσίες!

 

Τραγουδούν, χορεύουν, ζωντανεύουν ήρωες  ενδιαφέροντες και διασκεδαστικούς. Αυτά είναι τα ‘Τέρατα’ που φέρει επί σκηνής ο Γιώργος Θεοφάνους στο 4D μιούζικαλ που παρουσιάζει στο Σύγχρονο Θεάτρο, με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών, τραγουδιστών, χορευτών και μέσα σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό και υπέροχα κοστούμια που επιμελήθηκε η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, με απίστευτες, εμπνευσμένες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού και τους φωτισμούς του εξαιρετικού Γιώργου Τέλλου.

Το παραμύθι συναντά εδώ τη μαγεία και η απόλαυση εξάπτει τη φαντασία σε τούτη τη σύγχρονη ιστορία, με πρωταγωνιστές  μεταλλαγμένα τέρατα τα οποία ζουν κάτω από τη γη, στη Χωµατοτερατερή, μετά τον τελευταίο πόλεμο  µε τους ανθρώπους για το νερό. Έξυπνοι διάλογοι, μουσική και τραγούδια, μηνύματα και σκέψεις για το μέλλον του πλανήτη, αλλά και την ευθύνη που έχουμε οι κάτοικοί του -μικροί  και μεγάλοι– απέναντί του συνθέτουν το κείμενο.

Τα δικά του ΤΕΡΑΤΑ είναι πρόσκληση σε μια γιορτή γνώσης και σκέψης για το μέλλον του πλανήτη. Κι όπως ο ίδιος λέει: ‘Σε µια εποχή που αμφισβητούνται οι αξίες, τα πιστεύω, οι σχέσεις των ανθρώπων, η παιδεία αλλά και η ιστορία, έρχονται τα τέρατα ως μεταλλαγμένοι άνθρωποι να σχολιάσουν µε καυστικό τρόπο τη σύγχρονη παγκόσμια καθημερινότητα. Βία, εκφοβισμός, κατάχρηση εξουσίας, αλλά και περιβάλλον, ανακύκλωση, διαφορετικότητα µαζί  µε την ευθύνη που έχουμε μικροί και μεγάλοι για τον πλανήτη που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Με την ελπίδα ότι, όταν ξυπνήσει το «ΤΕΡΑΣ» μέσα στον καθένα µας, θα είναι για το καλό της ανθρωπότητας, σας καλωσορίζω στην Χωµατοτερατερή’.

Την Τερατοπαρέα αποτελούν: Αλίκη Αβδελοπούλου, Γιώργος Γιαννίμπας, Ίρις Γουργιώτη, Πέτρος Ιωάννου, Στράτος Λύκος, Ελίνα Μάλαμα, Νία Μπαλάφα, Χρήστος Νικολάου, Άλεξ Οικονόμου, Πάρης Πλάνετς, Άρης Πλασκασοβίτης, Μαριλένα Ροζάκη, Κατερίνα Σούσουλα, Jerome Kaluta.

Παραστάσεις: Σάββατο, 14.30 & Κυριακή, 11.30 & 14.30.

Προπώληση: viva.gr, artinfo.gr, τηλ. 2109213310, τηλ. 11876, Media Markt, Seven Spots, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και στο ταμείο του θεάτρου: Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45, τηλ.21 0346 4380 (ΩΡΕΣ ΤΑΜΕΙΟΥ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 17.00 – 22.00)

Σύγχρονο Θέατρο: Ευμολπιδών 45, Γκάζι, τηλ. 2103464380, www.sixhronotheatro.gr