Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Παίξε μου κέλτικα!

 

Με ρεπερτόριο παραδοσιακή κέλτικη και σκανδιναβική μουσική, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου η χορωδία Curfá Gaelic Nordic Choir και η μπάντα Sòlastas παρουσιάζουν στη σκηνή του Gagarin την παράσταση ‘Yuletide Sympraxis’ -που αναφέρεται στη σύμπραξη των δυο σχημάτων- με τον τίτλο στις βόρειες γλώσσες να σημαίνει αρχικά την εποχή του χειμώνα και μεταγενέστερα την εποχή των Χριστουγέννων.

 

Μια ιδέα του Γιώργου Τσιμπουξή και της Λαμπρινής Γιώτη -ιδρυτικά μέλη των Sòlastas- αποτελεί η παράσταση ‘Yuletide Sympraxis’ που παρουσιάζεται στο Gagarin. Το μουσικό ταξίδι ξεκινάει από τη Σουηδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Σκωτία, Σουηδικές περιοχές της Φινλανδίας, νησιά Φαρόε και Λαπωνία (Νορβηγική πλευρά). Η Βόρεια Θάλασσα, οι ψαράδες, τα ποιμενικά τραγούδια, οι ύμνοι, τα σαμανικά κομμάτια και τα γαέλικα τραγούδια, μεταξύ άλλων, συνθέτουν το μωσαϊκό αυτής της μοναδικής παράστασης, αλλά και ακουστικές/πολυφωνικές διασκευές από συγκροτήματα, όπως οι Fever Ray, Röyksopp μεταξύ άλλων. Αν είσαι λάτρης της κέλτικης και της σκανδιναβικής μουσικής παράδοσης είναι για σένα!

Εισιτήρια: Ζώνη Α | καθήμενοι: 15 ευρώ (50 εισιτήρια)
Zώνη Β | καθήμενοι: 12 ευρώ (200 εισιτήρια)
Zώνη Γ | όρθιοι στον εξώστη: 10 ευρώ (200 εισιτήρια)/ Σημεία προπώλησης: www.viva.gr, τηλεφωνικά: 11 876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).

Gagarin: Λιοσίων 205, τηλ. 2114112500, www.gagarin.gr