Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Παριζιάνικα σύννεφα ή αττικός ουρανός;

 

... γιατί όχι και τα δυο; Στο 12ο Φεστιβάλ ‘Γύρω από το πιάνο’ στις 03 και 04 Νοεμβρίου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, η πιανίστα Αλεξάνδρα Νομίδου δανείζεται το θέμα της από τις δύο πόλεις που κυριαρχούν στη ζωή της, έχουν αποτελέσει και θ’ αποτελούν διαρκώς έμπνευση για πολλά αριστουργήματα της τέχνης.

 

Σε μια μουσική περιπλάνηση από την εποχή του Θησέα του Handel, της Μανόν του Massenet ώς το Φάντασμα του Webber και το Love Paris του Porter καλεί το μουσικόφιλο κοινό η πιανίστα Αλεξάνδρα Νομίδου στο 12ο Φεστιβάλ ‘Γύρω από το πιάνο’ στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

 

Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 

Σουίτα για δύο
Δημήτρης Μαρίνος - Μάνος Κιτσικόπουλος | πιάνο
Έργα Ελλήνων και Γάλλων συνθετών

Σ' ένα μουσικό ταξίδι από το Παρίσι προς την Αθήνα, τα ηχοχρώματα και τα ερεθίσματα της διαδρομής, οι σκέψεις και οι εμπειρίες συναθροίζονται και αντικατοπτρίζονται στη συνθετική μορφή της… σουίτας για δύο.

 

Σάββατο 04 Νοεμβρίου

Αθήνα και Παρίσι, πόλεις μαγικές!

Έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών, από την όπερα και την οπερέτα, αλλά και γνωστά τραγούδια και μελωδίες από την έντεχνη και τζαζ μουσική σκηνή.

Σιρανούς Τσαλικιάν, σοπράνο/ Ειρήνη Καράγιαννη, μέτζο σοπράνο, Γιάννης Καλύβας, τενόρος, Δημήτρης Γιάκας | πιάνο 

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Αλεξάνδρα Νομίδου.

Έναρξη: 20.30/ Εισιτήρια: 12 & 8 ευρώ, μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ)/ Πληροφορίες-Κρατήσεις: τηλ. 2107234567, Στοά Πεσμαζόγλου, Πανεπιστημίου 39, www.ticketservices.gr

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου: Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα, τηλ. 2107214906.