Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Πάρτι ανεξαρτήτως φύλου!

 

Αγνοώ το φύλο σου καθώς και τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Και για να είμαι ειλικρινής, ποσώς με ενδιαφέρει. Παρόλα αυτά, έτσι και την ημέρα του Athens Pride, το Σάββατο 09 Ιουνίου, βρεθείς στην πορεία και απολαύσεις τη συναυλία στην Πλατεία Συντάγματος, βάλε στο… ‘μετά’ το Ρομάντσο για BananaGuuurls!

 

Τα BananaBoys αρκετά ασχολήθηκαν με τον εαυτό τους, όπως και όλα τα boys του κόσμου. Ήρθε η ώρα να δούμε τι γίνεται και με τα GUUURLS! Το Σάββατο 09 Ιουνίου, μετά την πορεία του Athens Pride και την εδώ συναυλία, τα BananaBoys, πιστεύοντας θερμά (και έμπρακτα) στην ισότητα όλων των φύλων, σε προσκαλούν να δηλώσεις παρουσία στο Ρομάντσο τη μέρα του πάρτι, ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Special BananaGuuurlsGuest θα είναι η πάντα έξτρα έξτρα Imiterasu, η οποία θα τραγουδήσει ζωντανά τραγούδια διάσημων γυναικών, με τη συνοδεία του μουσικού της Μίλτου Πιστώφ!

 

Να γνωρίζεις πως… η σκηνή του Ρομάντσο θα είναι ανοιχτή σε όποιον και όποια θέλει να εκφραστεί με οποιοδήποτε τρόπο! Χορεύεις; Τραγουδάς; Κάνεις λίπσινκ; Σταντ απ κόμεντι; Έχεις σπουδαία μαλλιά ή φοβερά … οπίσθια; Κάνεις τριπλό τόλουμ και θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας;

Στείλε μέιλ στο banana1boys@gmail.com και δήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου!!!

BananaMusic by IOAN

BananaPhotos by Dimitra Papageorgiou

Ώρα Προσέλευσης: 23.59/ Είσοδος Ελεύθερη.

BIOS Ρομάντσο: Αναξαγόρα 3-5, τηλ. 21670003325, www.bios.gr