Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Πάρτι κακογουστιάς

 

Το διαβόητο TRASHATHON επιστρέφει παραδοσιακά στο Bios, για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Το αγαπημένο πάρτι χαράς και κακού γούστου, με DJ τον Ηλία Φραγκούλη (freecinema.gr), ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια που ο πολιτισμός και η ανθρωπότητα όλη θα ήθελαν να ξεχάσουν .Τα πόδια σου, πάλι, όχι. Μπορείς να χορέψεις ασταμάτητα περνώντας μια ιδιαίτερη παραμονή Χριστουγέννων, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου.

 

Ποιος είπε πως αξίζει να είναι κανείς πάντα ‘καθωσπρέπει’; Ποιος κρίνει την κακογουστιά και ποιος διαφωνεί πως… κάποιες φορές η ύπαρξή της μας φτιάχνει το κέφι;

Το γνωστό σκουπιδοπάρτι TRASHATHON είναι γεγονός στη σκηνή του Bios. Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αφέλεια του memorabilia και τις ενοχές που συντροφεύουν μέσα μας αμέτρητα ακούσματα διεθνούς καρα-kitsch-αριού διερευνάται, με την πρόθεση να ισοπεδωθεί ο καθωσπρεπισμός στο dancefloor. Κι έτσι…

Θα παίξει οικτρή, vintage (από ’60s και άνω) pop, θα χορέψεις με μπαλαλάικα σουξέ, θα συμμετάσχεις σε ασκήσεις γυμναστικής (σοβαρά!) με αγαπημένη εϊτίλα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα ξεχάσεις τι θα πει κινητό τηλέφωνο (μαρή, χόρευε, που μου θες και φωτογραφίες!). Ναι, το TRASHATHON είναι το καλύτερο πάρτι και για τη φετινή παραμονή Χριστουγέννων. Ρώτα και τους επιζώντες από προηγούμενα έτη (αν και η Καιτούλα κι ο Διονύσης το είχανε πει ακόμη καλύτερα, στο αγαπημένο τους ντουέτο «Ζήσαμε»).

Και ντύσου καλά, γιορτές έχουμε! Φόρα ένα παπιγιόν (μόνο), ένα λαμπιόνι (μπαταρίας), μια φάτνη (όπου σταθεί), κλαδιά και μεταξοσκώληκες.

Έναρξη: 23.00.

BIOS: Πειραιώς 84, τηλ. 2103425335, www.bios.gr