Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Πώς φτιάχνεις ένα κόμικ;

 

‘Εικονοβιβλία, τα αγαπημένα μας κόμικς’. Αυτός είναι ο τίτλος του εργαστηρίου που διοργανώνει η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας και αφορά στην εκπαιδευτική δράση ‘Άκου το χαρτί… έχει ιστορίες να σου πει!’. Η παρουσίαση γίνεται την Παρασκευή 18 Μαΐου  και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Σε γονείς και παιδιά ηλικίας έξι ετών και άνω απευθύνεται η εκπαιδευτική δράση ‘Άκου το χαρτί… έχει ιστορίες να σου πει!’ που πραγματοποιείται από την Ομάδα Άνασσα στη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ, έχοντας ως στόχο μικροί και μεγάλοι να ανακαλύψουν την ομορφιά και τη χρησιμότητα του βιβλίου, μέσα από προβολές, ευφάνταστες κατασκευές, ομαδικά θεατρικά παιχνίδια και μουσική.
Αν μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, πολλές εικόνες πόσες λέξεις είναι; Βιβλία φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από εικόνες. Τα γνωστά σου κόμικς είναι ένα λογοτεχνικό είδος για μικρούς και μεγάλους, που απευθύνεται σε κάθε είδους αναγνώστη. Πότε εμφανίστηκαν για πρώτη φορά και γιατί; Πόσα είδη κόμικς υπάρχουν; Πώς γίνεται να φτιάξεις το δικό σου;

Έναρξη: 18:00/ Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη στα τηλέφωνα 210 3739651-2 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00).

Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ: Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα, τηλ.: 210 3739651-2 | www.piop.gr