Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Πόσες νύχτες σε μία...

 

… Εκατοντάδες νύχτες, εκατομμύρια στιγμές χωράνε σε μια συναυλία. Το Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παίρνει όλες τις ‘Νύχτες Καλοκαιριού’ και τις κάνει τραγούδια. Από χείλη σε χείλη...

 

Όσα κρατήσαμε και όσα αφήσαμε να τα πάρει το κύμα, όσα τραγουδήσαμε και όσα χορέψαμε, οι παρέες, τα μυστικά, οι αγάπες και οι έρωτες γίνονται χρόνια τώρα το πρόγραμμα στις περιοδείες της Ελεωνόρας. Φέτος πια, όλα στον υπερθετικό βαθμό και ως εκεί "που μας φτάσανε οι έρωτες". Με το ολοκαίνουριο άλμπουμ της, που έχει ήδη αγαπηθεί και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και με ένα πρόγραμμα που χωράει μέσα σε δυόμισι ώρες όλα τα ερμηνευτικά της πρόσωπα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται για μια αξέχαστη ‘Νύχτα Καλοκαιριού’ στην Τεχνόπολη. Μια νύχτα που ενδεχομένως για κάποιους να κλείνει μέσα της την ιστορία της ζωής τους.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησόπουλος - Μπάσο και Ντίνος Χατζηιορδάνου - Ακορντεόν.

Υπεύθυνοι ήχου: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης, Φίλιππος Τρέπας.

Έναρξη: 21.00/ Εισιτήρια: Τα πρώτα εισιτήρια και για περιορισμένο αριθμό: 10€/Στη συνέχεια: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο, 10€ ΑμΕΑ –ανέργων/ Προπώληση: Seven Spots, Reload, Media Markt, Vivakiosk, Ευριπίδης, Αθηνόραμα.

Τεχνόπολη: Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 213 0109300, 213 0109324,

www.technopolis-athens.com