Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη;

 

Ο συγγραφέας του βιβλίου ‘Θεραπεύοντας τη σπονδυλική στήλη’ (‘Healing Your Spine’) Stefan Rippel, Αυστριακός ρεφλεξολόγος, χειροπράκτης και ταυτόχρονα ενεργειακός θεραπευτής και δημιουργός της θεραπευτικής μεθόδου Energy Orthopedics, έρχεται στην Αθήνα στις 03 και 04 Νοεμβρίου στο Women For Life.

 

Για περισσότερο από 20 χρόνια ο Stefan Rippel έχει θεραπεύσει με επιτυχία χιλιάδες άτομα με θέματα στη σπονδυλική στήλη. Στο διήμερο σεμινάριο που δίνει στο Women For Life, Σάββατο 03 Νοεμβρίου (10:00- 18:00) με θέμα ‘Θεραπεύοντας τον εαυτό μας’ και Κυριακή 04 Νοεμβρίου(10:00- 18:00) με θέμα ‘Θεραπεύοντας τους άλλους’, που μπορείς να παρακολουθήσεις και αυτόνομα τη μία ή την άλλη μέρα, θα μεταφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τη λειτουργία της σπονδυλικής στήλης, μαθαίνοντας τους συμμετέχοντες απλές ασκήσεις και εύκολες σε εφαρμογή τεχνικές για να ανακουφίζουν, να θεραπεύουν και να προλαμβάνουν τους πόνους της μέσης και της πλάτης.

Επίσης, θα δείξει τι μπορεί να κάνει καθένας από μόνος του ώστε να ανοίξει ολοκληρωτικά το ενεργειακό κανάλι της σπονδυλικής του στήλης. Αυτό όχι μόνο θα αυξήσει τη ζωτική του ενέργεια και την ποιότητα της ζωής του, αλλά θα αυξήσει εκπληκτικά και την ικανότητα αυτοθεραπείας.

Το σεμινάριο του Σαββάτου απευθύνεται σε όσους έχουν προβλήματα με τη σπονδυλική στήλη, όπως αυχενικό σύνδρομο, πόνους στη μέση, την πλάτη κ.λπ. και σε θεραπευτές.

Στο σεμινάριο της Κυριακής, που απευθύνεται κυρίως σε όσους είναι ήδη θεραπευτές ή μαθητές θεραπευτικών τεχνών και σε όσους θέλουν να κάνουν θεραπεία σε φίλους ή συγγενείς, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αισθάνονται κιναισθητικά το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο, να κατευθύνουν την ενέργεια στο σώμα του άλλου, ενώ θα εξασκηθούν στις 4 βασικές κινήσεις της ενέργειας: ώθηση, έλξη, διάλυση και “ξέπλυμα” (flushing) για τη θεραπεία της σπονδυλικής στήλης. Επίσης, θα μάθουν δυναμικές ασκήσεις, τις οποίες μπορούν να εξασκούν και στο σπίτι, για να επαναφορτίζουν και να εξισορροπούν τον εαυτό τους ώστε να έχουν καλύτερα αποτελέσματα ως θεραπευτές.

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Σάββατο 03 - Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2018 | 10:00 – 18:00/

Κόστος: 150 ευρώ+ΦΠΑ.
Yπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μόνο το Σάββατο 03/10 “Θεραπεύοντας τον εαυτό μας” με κόστος 75 ευρώ+ΦΠΑ.
Το κόστος συμμετοχής για το διήμερο είναι 150 ευρώ+ΦΠΑ.
–Για ανέργους και μαθητές του Στεφάν το κόστος συμμετοχής είναι 120 ευρώ+ΦΠΑ.
–Για απόφοιτους της μεθόδου “Energy Orthopedics” είναι 25 ευρώ+ΦΠΑ.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή, η κατάθεση προκαταβολής 20 ευρώ.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Τηλ. 6972 509064, Μαργαρίτα Διαμαντοπούλου | margdiamond21@yahoo.gr
Τηλ. 6974 861063 Μαϊρα Μαρίνου | maura_gr@yahoo.gr 

Women For Life: Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό, Αθήνα, τηλ. 210 6740302.