Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ψήφισε κωμωδία!

 

Στις ερχόμενες εκλογές, ΨΉΦΙΣΕ Κωμωδία! Αυτό σε προτρέπει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος τις Τετάρτες του Ιουνίου από τον θερινό κινηματογράφο Τριανόν. Άλλωστε, στη χώρα της πλάκας η κωμωδία είναι κίνημα και το σύνθημά μας ένα: Viva Comedia!

 

Καυστικός και απρόβλεπτος! Ο αστείρευτος stand-up comedian Χριστόφορος Ζαραλίκος έρχεται τις Τετάρτες του Ιουνίου στον θερινό κινηματογράφο Τριανόν, που ανοίγει και φέτος την οροφή του και σε περιμένει να… γελάσεις μέχρι δακρύων! Όπως σημειώνει ο γνωστός κωμικός, που στην παράσταση ‘Viva Comedia’ βάζει στο στόχαστρό του τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα της χώρας και όχι μόνο, ‘Στη χώρα που ο Τσίπρας είν’ αριστερός, ο Μητσοτάκης αυτοδημιούργητος, το Άδωνι φιλελεύθερο, ο Καμμένος σοβαρός, ο Πολάκης μάγκας, οι μητροπολίτες αποδομούν τον Χόκινγκ και την ύπαρξη του σύμπαντος κι ο Κόκκαλης είναι γιος του παππού του, εγώ δεν χρειάζεται να γράφω κείμενα. Η γνωστή αυτορρύθμιση της σάτιρας’. Κι όπως καταλαβαίνεις, με διάθεση πάντα να σατιρίζει τη φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και ανατρεπτικό χιούμορ, δεν θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο!

Παραστάσεις: Τετάρτη: 05, 12, 19 & 26 Ιουνίου, 21.00/ Γενική είσοδος: 10€, Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ (και ένας/μία συνοδός): 8€/ Προπώληση στο ταμείο του Τριανόν και στο Viva.gr

ΤΡΙΑΝΟΝ: Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια), τηλ.: +30 210 8215469, leo@trianon.gr