Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Σ’ ευχαριστώ, Νόα…

 

Πώς περνάνε τα χρόνια… Αισίως ο Νόα έκλεισε τα… 7!  Μα για κάποιο δικό του λόγο, η φωτογραφία που επέλεξε να μας δώσει –ο ίδιος και όχι η μαμά του!–  είναι εκείνη των 4 του χρόνων. Επέμεινε δε τόσο, που μας έπεισε... 

 

Ποιος μπορεί να τα… ‘βάλει’ με τις αναμνήσεις ενός σκύλου και μάλιστα… Λόρδου; Μπορείς να του χαλάσεις χατίρι; Ποιος μπορεί να μαντέψει –ή μήπως… κάποιος μπορεί;– πού οφείλεται αυτό το… ‘συναισθηματικό πείσμα’ από ένα αγόρι με τόσο υπέροχο όνομα; Και… χαρακτήρα, επίσης.

Η μνήμη των ανθρώπων είναι… επιλεκτική. Η μνήμη των σκύλων είναι συνδυαστική. Μια… τρυφερή ανάμνηση. Ένα πάρτι. Πολλές αγκαλιές. Πολλά γέλια. Πολλή ευτυχία. Μια τούρτα.

Όλα αλλάζουν μικρέ μου, μεγαλύτερε πια, Νόα, αλλά… Νόα για σένα πάντα θα σημαίνει ΕΡΩΤΑΣ. Έτσι όπως σου τον έμαθε η μαμά σου, ή μάλλον όπως εσύ της τον έμαθες.

Να σε χαίρονται όλοι όσοι σε αγαπάνε. Κι εσύ, να μην ξεχάσεις να δεις τι… σου έγραψε στον ‘ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ’…

 

‘Αγκαλίτσα μου, Λόρδε μου, να ζήσεις, να ’χεις υπέροχα χρόνια, γεμάτα αγάπη που τόσο πολύ ξέρεις να δίνεις!!! Ένα βλέμμα σου αρκεί για να μιλήσεις στην καρδιά μου, μια αγκαλιά σου για να μαζέψει την κούραση της ημέρας!!! Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου και με μαθαίνεις κάθε μέρα ν’ αγαπώ άνευ όρων’.

Κορίνα Κακλαμάνου, ιδιοκτήτρια SenZa PoSa

Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 57, Μαρκόπουλο.