Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Σεξ ή ρομάντσο;

 

Στα δύο εισιτήρια έχεις το ένα δωρεάν! Το Θέατρο 104 γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου και την Τρίτη 27 Μαρτίου σε καλεί να παρακολουθήσεις το ‘Σεξ Λεξικόν-Η επιστήμη του έρωτα’ και ν’ απαντήσεις τι σε προκαλεί περισσότερο; Το... σεξ ή το... ρομάντσο;

 

Την αλφαβήτα του έρωτα και τη δική σου πρώτη φορά σε καλεί να θυμηθείς το ‘Σεξ-Λεξικόν’ στη σκηνή του Θεάτρου 104, παρακολουθώντας τη sold-out κωμωδία.

Οι ήρωες, η Κάτια και ο Τάκης αποπροσανατολίζονται από όσα διαβάζουν, βλέπουν, ακούν περί έρωτος στην απόπειρά τους να ολοκληρώσουν για πρώτη φορά τη σχέση τους στην Αθήνα του 1978.  Γιατί, κατά πώς θα δεις στο ‘Σεξ-Λεξικόν’, ‘Η ανάπτυξη των μέσων επικοινωνίας, τα μικτά σχολεία, η υποχώρηση της σεμνοτυφίας, οι εξοχές, τα θαλάσσια μπάνια, ο κινηματογράφος, η σύγχρονη λογοτεχνία, η μόδα που αποκαλύπτει το ανθρώπινο σώμα (μίνι φούστα, κολλητά παντελόνια) και χίλια άλλα, πολλά και ποικίλα, συμβάλλουν ώστε το σεξ-στοιχείο να υπερτερεί σε βάρος του ρομάντσου και της αισθηματολογίας.

Κείμενο: Σπύρος Δ. Μιχαλόπουλος/ Σκηνοθεσία: Αγγελίτα Τσούγκου.

Επιμέλεια Κίνησης: Ερμίρα Γκόρο/ Σκηνικά – Κοστούμια: Σάντρα Σωτηρίου/ Σχεδιασμός Φωτισμού: Χριστίνα Θανάσουλα/ Βοηθός Σκηνοθέτη: Μερόπη Παπαστεργίου.

Ερμηνεύουν οι Φωτεινή Αθερίδου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ημέρες και Ώρα παράστασης: Δευτέρα και Τρίτη 21:15 (Μέχρι Μεγάλη Τρίτη, 03 Απριλίου)/ Είσοδος: 10 € (γενική είσοδος), 5 € (για ανέργους)/ Προπώληση: viva.gr, τηλ. 11876, Media Markt, Reload, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης», Αθηνόραμα.

Θέατρο 104Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα ,μετρό Κεραμεικός, τηλ. 210 3455020, 6946 384121, www.104.gr/