Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Σιγοτραγουδώντας στις πόλεις...

 

Στις ταράτσες των πόλεων που παρουσιάζουν για τον ίδιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανέβηκε ταξιδεύοντας ο Πέτρος Κλαμπάνης για να καταγράψει τις δικές του “Rooftop Stories”, που παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά σε μια solo συναυλία στον ιστορικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου, το Σάββατο 28 Απριλίου.

 

Κοντραμπάσο, λούπες, κρουστά και φωνή θα συνθέσουν ένα ηχητικό ταξίδι σε πόλεις και αγαπημένα τραγούδια που σου ‘ξανασυστήνονται’ μέσα από τη ματιά του Πέτρου Κλαμπάνη, στην ιδιαίτερη συναυλία που δίνει στο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Όπως είναι γνωστό, ‘Δεν υπάρχει ταξιδιώτης που να επιστρέφει από τον προορισμό του χωρίς souvenir. Οι περισσότεροι βγάζουν φωτογραφίες, οι πιο ρομαντικοί αγοράζουν καρτ ποστάλ και οι αφηρημένοι ξεχνούν στην τσέπη τους ένα εισιτήριο τρένου. Όλοι όμως νιώθουν την ανάγκη να κρατήσουν ένα ενθύμιο. Κάτι που να τους θυμίζει πως πέρασαν κάποτε από έναν τόπο και άφησαν τα ίχνη τους με έναν δικό τους τρόπο’.

Αυτή η ίδια εσωτερική ανάγκη ώθησε τον Πέτρο Κλαμπάνη στη δημιουργία του νέου video project με τίτλο Rooftop stories”. Μόνο που εδώ οι αναμνήσεις δημιουργούνται ανάλογα με τη μελωδία που ψιθυρίζει κάθε πόλη και που για να την αφουγκραστεί κανείς πρέπει να ανέβει κάπου ψηλά, εκεί όπου ο θόρυβος θυμίζει καμιά φορά τραγούδι...

Tο φωτισμό της παράστασης επιμελείται η Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα: www.petrosklampanis.com 

Video Links

Rooftop Story #1 / Rooftop Story #2 / Rooftop Story #3

Facebook EVENT

Follow Petros Klampanis
Website / Facebook / Twitter / Instagram / Youtube

Έναρξη: 20:30 / Εισιτήρια: Προπώληση: 12 ευρώ/ Ταμείο: 15 ευρώ/ Κρατήσεις: Υπηρεσία εισιτηρίων/ Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα, τηλ..210 7234567, www.ticketservices.gr / Καταστήματα PUBLIC.

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου: Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα, τηλ. 2107214906.