Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Στα σίδερα της φυλακής, κάποιες ψυχούλες κλαίνε

 

...Μια από αυτές είμαι κι εγώ και σε περιμένω να με βγάλεις από δω. Δεν έχω κάνει κάτι κακό. Το μόνο μου ‘λάθος’ είναι πως γεννήθηκα στο δρόμο και στη συνέχεια, από πολύ μικρή, μου υπέδειξαν ένα κλουβί για σπίτι. Δεν το αρνήθηκα...

 

‘Αχ, αυτή η Αγαπούλα με το μελαγχολικό της βλέμμα...’ τους ακούω να λένε για μένα και να με προσπερνάνε. Κι εγώ και τι δεν θα ’δινα για να σταθούν λίγο παραπάνω... Να μη με προσπεράσουν. Να με χαϊδέψουν. Να με παίξουν. Να σκεφτούν πως ίσως αξίζω μια ευκαιρία ζωής στην ελευθερία.

Είμαι, όπως λένε, ένα πλάσμα μοναδικό, με ευαίσθητη ψυχή που αναζητάω την παντοτινή μου οικογένεια. Περίπου 5 χρονών, στειρωμένη, εμβολιασμένη και υγιέστατη, γύρω στα 25 κιλά. Τα πάω πολύ καλά με τα άλλα σκυλιά, είμαι παιχνιδιάρα, δραστήρια και έχω ανάγκη από αγάπη και επαφή.

Από μικρή ζω σε πανσιόν και τα χρόνια περνάνε χωρίς να μου έχει δοθεί η δυνατότητα να δείξω πόσο πραγματικά χαρισματική είμαι.

Θέλω τόσο πολύ ν’ αγαπήσω και ν’ αγαπηθώ. Να δουν τα μάτια μου ένα άλλο βλέμμα κι όχι το... σχήμα του τοίχου και τη σιωπή του.

Βαρύ φορτίο η μοναξιά, άνθρωπε.

Αρ.Ηλεκτρονικής Ταυτότητας: 276094180089427

Επικοινωνία:τηλ.: 6974-602773/το email: ioanna.athanassiadou@gmail.com