Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Στα θερινά τα σινεμά

 

«Θυμάμαι στην πόλη που γεννήθηκα ένα θερινό σινεμά, την "Άνοιξη", που πηγαίναμε και βλέπαμε από Καραγκιόζη μέχρι ταινίες πρώτης προβολής. Όταν δεν είχαμε εισιτήριο, ανεβαίναμε στις μάντρες και κοιτούσαμε λαθραία έναν κόσμο φανταστικό που απλωνόταν μπροστά μας. Χαλίκι και καρέκλες... όχι με πανί, αλλά με καλώδιο τυλιγμένο προσεκτικά. Η οθόνη με το λευκό πανί ήταν ό,τι πιο φανταχτερό είχαμε δει ως τότε». Αυτά γράφει η Ηρώ και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου σε περιμένει στο Θέατρο Βριλησσίων «Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη» να αποθεώσετε μαζί τα θερινά σινεμά.

 

‘La Vita e bella’ (M’ αγιόκλημα και γιασεμί’). Αυτός είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης-συναυλίας της Ηρώς στο Θέατρο Βριλησσίων. Πρωτοποριακή, με σεβασμό στην τέχνη της μουσικής και παράλληλα έχοντας μια δυναμική παρουσία και μια άρτια εικόνα ως πιανίστα και ερμηνεύτρια υψηλών προδιαγραφών, έρχεται εδώ, μετά από μια μεγάλη περιοδεία στο εξωτερικό σε πολλά αξιόλογα θέατρα, conservatoire, μουσεία κι εκκλησιαστικούς χώρους, όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία, φέρνοντας πιο κοντά την Ελλάδα στην Ευρώπη και, κυρίως, την Ευρώπη στην Ελλάδα, προκειμένου να παρουσιάσει κάτι νέο, πολύ ελκυστικό αλλά και δύσκολο.

Η "επανεκκίνηση" αυτή σηματοδοτήθηκε από τις sold out εμφανίσεις της στο Half Note το Μάρτιο και τον Απρίλιο, όπου παρουσίασε ένα πρόγραμμα ελληνικό και διεθνές σε πολλές γλώσσες, το καταστάλαγμα, ουσιαστικά, και η κορύφωση αυτής της μεγάλης περιοδείας.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα δεις, θ’ ακούσεις και θα νιώσεις...

Έναρξη: 21:00/ Εισιτήρια: Προπώληση, 13 ευρώ (από το Θέατρο Βριλησσίων) | 15 ευρώ από το δίκτυο VIVA/Ταμείο, 15 ευρώ. 
Είσοδος δωρεάν για τα παιδιά ηλικίας ως 10 ετών/ Προπώληση εισιτηρίων από το Θέατρο Βριλησσίων: 
Γραφείο ΠΑΟΔΗΒ, μόνο από την παρακάτω διεύθυνση και όχι τηλεφωνικά: Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη/ Ώρες λειτουργίας γραμματείας: 09.00 -15.00, τηλ.: 210 8101510 & 2108101511-email: kleistob@otenet.gr

Θέατρο ΝΤΑΜΑΡΙ - ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ: Μεταμόρφωση Σωτήρος & Υψηλάντου, Άνω Βριλήσσια, τηλ. 2106871700.

https://goo.gl/maps/GEJ1fXKKf2L2